Perinteinen Baltic Herring -messu houkuttelee yhä useampia Helsingin osanottajia

01.10.2017

Joka vuosi sillikalan kalastusta käsittelevälle messukeskukselle kokoontuu suomalaisten kalastajien koko dynastian edustajia. Kuitenkin viimeisen kerran kalastajien juhlallisiin tilaisuuksiin osallistuminen on vähentynyt. Syynä tähän oli vuosi vuodelta kallistuvien kalojen voimakas väheneminen, jotta kaikki saatiin hyvin vaikeaksi. On vain yksi tie ulos, kasvattaa Itämeren silliä erityisissä tiloissa.

Se kertoo toimittajia painos "YLE", kalastaja, jonka nimi Jurgen Kellgren, toimittaa sardiineja ja silliä suoraan oikeudenmukainen, hänen täytyi mennä mereen muutaman ennen. Erityisesti hän oli samaa mieltä siitä, että perheen kalojen saalis on toisen sukupolven aikana. Samalla hän totesi, että tällä kertaa hän sai hyvän saaliin, joka koostuu 90% kilohailistä. Tätä kalaa pidetään erinomaisena saaliina kalastajille.

Kun saalis toimitetaan pankkiin, sen huolella valikoituja ja Anna tarvittavat marinadi, sitten säiliö, jossa on kiinni, on tiivistetty.

Kuitenkin perinnöllinen kalastajat ovat joutuneet tunnustamaan, että tämä ammatti on kuolemassa pois, ja heidän lapsensa, älä mene heidän jälkiään, valitsevat muita harrastuksia. Nykyinen nuori ei halua antaa kaiken aikaa työstään, viettää seitsemän päivää viikossa töissä. Kellgren toteaa, että vain todellinen ihme voi palauttaa luottamuksen tulevaisuuteen, koska heidän ammattinsa alkaa kuolla nopeasti. On syytä panna merkille, että jokaisen uuden vuoden aikana näyttelyyn osallistuvien kalastajien määrä vähenee merkittävästi, mikä vahvistaa jälleen nämä pelot, jotka ovat ammattitaitoisia.

Viime aikoina ostajille on tullut entistä kiinnostuneempia erilaisia valikoimia, joita he etsivät koko messuilla. Tässä on vain Johan, kalastajan vaimon, vakuuttunut siitä, että hänen mielestään on erittäin tärkeää tarjota kuluttajille korkealaatuisia tuotteita, yrittämättä pysyä eri innovaatioita.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti