Pelaajat auttavat kaivostyöntekijöitä ansaitsemaan

19.03.2019

Kaivostoiminnan kannattavuus on viime aikoina alkanut laskea lähes nollaan. Tämä oli seurausta siitä, että markkinoiden cryptocurrency, oli jyrkkä lasku hinnat. Maatilojen omistajat, jotka ansaitsevat säännöllisesti digitaalisia rahaa omistajilleen, eivät halua osallistua aivotyöhönsä, ja yrittää löytää sille kelvollinen käyttö. Näin syntyi idea, jonka ydin on tarjota maatiloillesi pelaajia, jotka haluavat pelata streaming-tilassa. Cryptocurrency-käämien käyttämien laitteiden tärkein etu on, että niiden kyky tarjota laadukasta liikennettä on paljon suurempi. Lyhyesti sanottuna pelaajat voivat nauttia suosikkipeleistään ilman, että hänellä on niin paljon viiveitä kuin tavalliset yritykset, jotka tarjoavat tällaisia palveluja.

Asiantuntijoiden mukaan viime aikoina yhä useammat käyttäjät ovat osallistuneet tietokonepeleihin. Laadukkaan tuotteen tarjoamiseksi yrityksillä on kuitenkin käytettävä valtavia määriä rahaa uusimpien laitteiden hankkimiseksi prosessoreiden ja GPU: iden muodossa. On syytä huomata, että jokainen tietokone tai kannettava tietokone ei voi tietyin edellytyksin sallia sen omistajan osallistua online-peliin. Tämä epämiellyttävä seikka johtuu siitä, että matkalla tietokoneesta palvelimeen ja takaisin tietokoneeseen signaalissa esiintyy tiettyjä viiveitä, jotka melko paljon häiritsevät peliä.

Käynnistys Vectordachin ansiosta on kuitenkin mahdollista tehdä huomattavia parannuksia tekniikkaan. Ajatuksen koko salaisuus on siinä, että sen luojat ehdottavat käyttävänsä cryptocurrency -tilojen voimaa, jotka ovat runsaasti koko planeetalla, mutta digitaalisen valuuttamarkkinoiden romahtamisen jälkeen, mikä osoittautui käytännössä hyödyttömäksi. Koska nämä laitteet ovat hajallaan hyvin eri maantieteellisissä sijainneissa maailmassa, signaalin viiveaika voidaan pienentää huomattavasti. Tällaisen ehdotuksen tärkein etu on, että siirtyminen uuteen toimintatilaan, laitteisiin, tarvitsee vähimmäismäärän asetuksia.

Käynnistyksen tekijät antavat siten cryptocurrency -tilojen omistajille mahdollisuuden antaa järjestelmilleen uuden elämän, löytää heille uuden käytön. Nyt tietokoneiden omistajat, joilla ei ole tarpeeksi voimaa pelata täysin nettipelejä, voivat vuokrata lisäominaisuuksia, joita laitteista, joita aiemmin käytettiin cryptocurrencies-uuttoon, tarjoavat. Tämän seurauksena pienitehoisen laitteen omistaja saa mahdollisuuden pelata täysipainoisesti ilman viivästyksiä, ja salaustilan omistaja voi jälleen saada tuloja vakiintuneesta liiketoiminnastaan. Käynnistyksen Vectordach-suunnitelman laatijana se on 60–105 dollarin päässä palvelusta, joka tarjoaa peruspalveluita, kuukausittain laitteiden omistajille ja noin 28 dollaria, käyttäjät itse maksavat. Jos haluat hyödyntää uutta palvelua, pelaajat vain kirjautuvat sisään.

Startup-kehittäjät väittävät, että maatilojen omistajille on paljon kannattavampaa käyttää kehitystään kuin jatkaa cryptocurrency -tuotteen purkamista, joka on nopeasti muuttumassa halvemmaksi, ja tämän ammatin kannattavuus on pienentynyt nollaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti