Pankin huijaajat parantavat rahan purkamisen taitojaan

20.02.2018

Viime aikoina planeetan väestö ottaa entistä aktiivisemmin käyttöön pankkikortteja sekä vastaanotettujen palveluiden laskemiseen että useisiin ostoihin. Samaan aikaan samanlainen tilanne ei anna lepoa rikollismaailman edustajille, jotka haluavat hyödyntää uusia mahdollisuuksia, jotka itsessään näkyvät kyberavaruuden hedelmällisellä alalla.

Raivo mukavasti

Tikari ja sadetakki jättävät toivottoman menneisyyden, nyt voit ryöstää tavallisen ihmisen, voit istua kotona ja nauttia kuumaa kahvia ja kakkuja. Apua hyökkääjiin tuli uusi tekniikka, joka tarjoaa paljon enemmän etuja, mutta samalla turvallisuutta kaikkein potentiaalisille rikollisille.

Tätä voidaan vastustaa

Samaan aikaan asiantuntijat yrittävät käsitellä uudentyyppisiä rikollisuuden jotka ovat myös rikoksia kyberavaruudessa, huomata että usein huijarit hakevat mieluummin testatun järjestelmiä kokoamalla ne täydellisyyttä, ja sitten, mahdollinen uhri ei pitäisi luottaa pelkästään siihen, luonnollinen hoitoa ja huomiota.

Tiedonkeruu (viching)

Ennen kuin ryhdyt tekemään aktiivisia toimia, hyökkääjät keräävät tarkasti ja yksityiskohtaisesti kaikki mahdolliset tiedot petosten tulevaisuudesta. Ensimmäinen ja luotettava lähde on Internet, erityisesti sosiaaliset verkostot, joissa ihmiset haluavat puhua paljon itsestään. Seuraava vaihe on puhelun potentiaalinen uhri, useimmiten huijarit pelotella hyväuskoinen henkilö että hänen pankkikortin voidaan estää, ja että tämä ei tapahtunut, sitä pitäisi kutsua PIN-koodin ja kortin numeron. Kuten usein, huijareita edustaa joko poliisi tai pankin turvallisuuspalvelu. On syytä pitää mielessä, että syyt puhelut, voi olla aivan erilainen kuin ostoksia, liittyviä kysymyksiä työllisyys, mutta joka tapauksessa, niiden tarkoitus on hankkia luottamuksellista tietoa pankkikortin.

Rahan maksaminen puhelimesta

Yksi hyväksi havaittu keino petoksiin, on kutsu uhrin, jossa hyökkääjät sanovat, että joku perhe joutui vakaviin vaikeuksiin ja kiireesti siirtää rahaa määritetty tili. Tärkeimpänä tavoitteena on estää uhri tulemasta itselleen, joten hän on jatkuvassa paineessa.

Virusohjelmat

Kaikkein kehittyneimmät huijarit haluavat puhdistaa tavallisia kansalaisia tileillä käyttämällä heidän luomiaan haittaohjelmia, jotka ovat tartunnan saaneessa erityisviruksessa, joka tunkeutuu potentiaalisen uhrin tietokoneeseen. Usein heitä lähetetään sähköpostitse. Myös haittaohjelmia voidaan noutaa vierailemalla kyseenalaisia sivustoja, joista se ladataan automaattisesti. Tämän jälkeen huijauspalvelujen käyttöön tarjotaan kaikki tietokoneeseen sisältyvät tiedot, mukaan lukien pankkitilit. Siten saat täyden pääsyn asiakaskorttiin, joka ei epäile mitään ja puhdista se jättämättä jälkiä.

Asiantuntijat varoittavat

Lisäksi asiantuntijat jotka taistelevat tällaisia rikoksia, ja varoittaa käyttäjiä, jotka eivät luota pankin tietojen vahvistamattomat sivustot, edes yrittää tankata puhelimeen, se riittää huijareita.

Älä menetä valppaana vaikka henkilö tarvitsee tuttua ATM: tä. Usein näiden yksinkertaisten laitteiden avulla kekseliävät rikolliset pystyvät asentamaan lukulaitteita, jotka alkavat, kun henkilö yrittää poistaa tietyn summan. On syytä huomata, että pankit ovat jatkuvasti parantuneet suojatoimet samanlaisia teknisiä keksintöjä rikollinen nero, kuitenkin, ja toisella puolella, älä pysähdy keksimään yhä hienovaraisempaa tyyppisiä laitteita, joita on vaikea olla huomaamatta.

Miten yrittää välttää tällaisia ongelmia

Ensinnäkin asiantuntijoiden yleinen mielipide lähentää sitä tosiasiaa, että ei koskaan saa tehdä kiireisiä päätöksiä, koska kukaan ei sinua etsimään. On muistettava, että rahaa ei pidä tyrmistyksestä, ja sen vuoksi pitäisi olla hyvin varovainen. Ja jos kaikki samoin, huijaajat onnistuivat saavuttamaan tavoitteensa, ja sinun piti olla uhrin rooli, niin on välttämätöntä ottaa välittömästi yhteys poliisiin.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti