Ongelmaluottojen määrä EU: ssa vähenee jatkuvasti

07.03.2018

Euroopan komission edustajat pani tyytyväisenä merkille, että viime vuosina luotonanto on ollut positiivinen. Näin ollen EY: n virkamiehet kiinnittivät huomiota siihen, että ongelmaluottojen määrä vähenee jatkuvasti. Tämä suuntaus antaa meille mahdollisuuden sanoa, että pankkialan Euroopan unionille ei ole esteitä.

Ensimmäinen raportti työstä

Jotta olla enemmän laajennettu tilanteen tällä alalla, johtokunnan edustajien Euroopan komissio julkaisi ensimmäisen raportin, jossa esitetään tulokset suunnattu Ohjelman toteuttamista, vähentämään riskiä rahoituslaitoksille. On syytä huomata, että keskellä kesää viime vuonna, johtaja valtiovarainministeriöiden kansainyhteisön maat ovat hyväksyneet ne ovat kehittäneet suunnitelmia määrittää erilaisia toimintoja, jotka auttavat heitä kamppailussa ongelmaluottojen EU: ssa.

Julkaistussa raportissa, aivan selvästi se osoittaa, että viimeisen ajassa, on ollut tasaista trendi, viittaa siihen, että ongelmaluottojen määrä tasaisesti vähenee, vaikka sitä taustaa vasten luottojen kasvu. Tämä voidaan sanoa varmuudella, koska tällaista dynamiikkaa on havaittu yli 7 kuukautta, mikä osoittaa vakaan dynamiikan.

Kaikissa EU-maissa on vähemmän ongelmaluottoja

Samaan aikaan, antaa asiakirjoja, on selvää, osoitti, että väheneminen ongelmia lainojen, pankit eri maissa, pienenee vähitellen. Samanaikaisesti asiantuntijat huomauttavat, että jokaisessa yksittäisessä Euroopan unionin jäsenmaassa parannuksia tähän suuntaan tehdään eri tasoilla.

Koska kirjoittajat julkaistun tiedonantojen vaatimus esille asiakirjan tiedot ovat selkeä osoitus siitä, että tilanne alalla luotonanto eurooppalaisten pankkien luottamuksen vakiintui. Voidaan varmasti sanoa, että tällaisella kehityksellä on merkittävä apu pankkiyhdistyksen integroimisessa. Asiantuntijat odottavat, että tilanne jatkuu tulevaisuudessa ja eri EU-maat siirtyvät rinnakkain suuntiin pankkitoiminnan riskien vähentämiseksi.

Työ ei ole valmis

Samalla hetkellä on liian aikaista sanoa, että tilannetta ei voida jo vaikuttaa. Tämän vuoksi Euroopan komission edustajat aikovat tarjota keväällä keväällä monimutkaisten toimenpiteiden paketin, joka auttaa ongelmien ratkaisemisessa ongelmien ratkaisemisessa. Lisäksi on tarkoitus kiinnittää erityistä huomiota uusien kertymien estämiseen myöhässä olevien lainojen muodossa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti