Norja ohitti Suomen soveltamisessa digitaalitekniikan

20.06.2017

Kuten on esitetty äskettäin tekemän luokitus, merkittävä osa EU-maiden jälkeenjääneisyyden käyttöä ja kehittämistä digitaalitekniikan. Puolestaan Suomi luovutti vakaumuksensa viime aikoihin asti siirtymällä maiden sijoitusta kehittäminen ja soveltaminen digitaalitekniikan toiseen asentoon. Ja ranking nyt johtaa Norjan Ensimmäisellä sijalla.  

Tutkimuksessa verrattiin 36 indikaattoreita, yleisimmin käytetty maailmassa on tutkittu. Tutkimuksessa mainitaan ainoastaan "Digitaaliseksi barometri" aloitteesta Verkkotoimialoilla innovaatiovirasto Tekes, ministeriön ja liikenteen, tutkimuksen tulosten suorittaa työn vapautettiin.  

On syytä huomata, että johtava asema maailmassa, on vakiinnuttanut asemansa edustajia Pohjois-Euroopassa. Kolmantena, edelleen Tanskassa, Ruotsissa neljänneksi. Seuraavina listalla seuraavina Alankomaat ja Yhdysvallat.  

Opinnoissaan, tutkijat ohjasi kolme tasoa soveltamiseen tekoälyn, olemme tutkineet laajasti sellaisia tekijöitä kuin laajuus sovelluksen ja vaikutteita, segmentissä digitaalisia palveluja. Verrattuna tuotti kolme sektoria: julkinen käyttö, käytön yritysten ja kansalaisten.  

Suomi oli ykkönen luokassa yrityssovelluksiin ja taso siviilikäyttöön tuotteiden IT alueilla Suomi määrättiin neljännelle sijalle. Julkinen käyttö sama Suomessa, tutkijat arvioivat arvoinen toiseksi.  

Puolestaan sijoitusta erikseen arvioisi erilaisia sähköisiä teknologiayrityksiä. Koska tutkijat oli myönnettävä, useimmissa maissa Euroopan unionin on huomattavasti jäljessä segmentin digitaalitekniikan käyttöä, kun Suomi oli kärjessä tällä luokitus.  

Tähän mennessä 350 suomalaisia yrityksiä, paneutunut tällä alalla, ja noin 400 työntekijää tiedelaitoksiin tavoittaa sen jatkuvaa kehittämistä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti