Muoti iPadissa tulee takaisin

03.08.2018

Aikana, jolloin tabletin markkinat ovat vaikeita aikoja yli vuoden, näyttää siltä, että iPad, vain tilanne on suotuisampi, mikä osoittaa jatkuvan ja tasaisen kasvun kysynnän tämän tuotteen. Erityisesti tilanteen selkeyttämiseksi yksi konsulttiyritys on suorittanut erityisen tutkimuksen.

Tämän tutkimuksen toteuttavat asiantuntijat totesivat, että tämän vuoden II vuosineljänneksellä näiden laitteiden kysyntä oli yli 28 prosenttia markkinoilla, muun muassa tablettien tarjoajille. Asiantuntijoiden mukaan tämä on melko korkea indikaattori, joka on suurelta osin kasvanut viiden viime vuoden aikana. Ensinnäkin on syytä muistaa, että iPad-laitteiden suosio on noussut viimeisen kerran vuonna 2013. Tuolloin yhtiö esitteli kaksi uutta mallia iPad Air ja iPad Mini Retina.

Asiantuntijat huomauttavat, että yritys pystyi saavuttamaan tuotteidensa myynnin kasvua yksinomaan sen tuotelinjan loogisesta kehityksestä, jolla on suuri tunnustus. Lisäksi tärkeä rooli tavaroiden myynninedistämisessä ja hintapolitiikka, kun laitteiden hinta ei ylittänyt 329 dollaria. Tästä seuraa yksinkertainen johtopäätös siitä, että yritys on onnistunut tavaroiden budjettikohdan ansiosta onnistuneesti lisäämään niiden toteutuksen määrää. Lisäksi tällaiset vaiheet ovat sallineet ohittaa sellaiset jättiläiset kuin Samsung ja Microsoft tarjoavat tuotteitaan.

Edistyneiden käyttäjien joukossa keskustelupalstoilla puhkesi lämpimät keskustelut. Jotkut argumentaattorit lähtevät yleensä lukuisilta, heidän mielestään, ansiokkaasti, sallien täysimittaisen foorumin. Lisäksi uuden iPadin kehittäjät varustivat laitteensa kykyä muodostaa yhteyden tietokoneen hiiriin ja näppäimistöön.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti