Mukaan analyytikoille, jännitys talous voi mennä laskussa

24.06.2017

Mukaan Jussi Halla-aho, kriisi puhkesi hallitus, voisi olla kielteinen vaikutus pankkialalla. Tähän mennessä valtion ulkoisen julkisen velan edelleen ennustettu kantaa siihen ei ole vaikutusta koron, hankaluudet että virastot, eivät näy BKT.  

Siten Hall Operations vaatii oli tietty turvamarginaali, ja siksi on tarpeen noudattaa ehdotetun linjan ministerivaliokunnan. Hänen mukaansa tilanne voisi olla paljon huonompi, jos ministerit on budjetti, joka ei tarjoa talouskasvua. Nyt kuitenkin valtio on tietty puskuri, jolloin ei vain tehdä näkymät vakaat, mutta ottaa huomioon myös mahdollisuus taloudellista kehitystä.  

Halla-toiminnot, johtaja analyyttisen osaston pankki «Nordea» vakuuttunut siitä uudistuksia talouden avainasemissa, voi tuoda kunnon pahentaa tilannetta, niin että, ennen kuin hallitus on vakava vaihtoehto. Hän pahoitteli, että hallitus ei vakauttaa jopa uhka uhkaavasta kriisistä. Ja valitettavasti kaikki viittaa siihen, että se ei ole vielä mahdollista saavuttaa yhtenäisyys Suomen hallitus, joka ei sulje pois sitä mahdollisuutta, että lopulta, virkamiehet tulevat sopimukseen.  

Samalla, lyhyen aikavälin kasvunäkymät Suomen talouden, lupaavat näyttää positiivisen tuloksen, mutta tämä ei poista tarvetta toteuttamisessa suuria rakenneuudistuksia tulevina vuosina. Samaan aikaan, asiantuntija totesi, että uhkaava ongelmat ovat hyvin todellisia, jos et voi saada pois tilasta taloudellisen pysähtyneisyyden, joka havaitaan nykyhetkessä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti