Määrän taloudellisten petosten, on kasvanut tasaisesti joukossa Suomen yrittäjien

04.08.2017

Edustajat veroviranomaisten Suomessa, totesi, että viime ajan määrä talouspetoksia on kasvanut huolestuttaviin mittoihin.

Special poliisi Juha Helenius, joka toimi vastuullisena edustajana valvoa petosten sanoi, että pelkästään tänä vuonna, taloudellinen huijarit toistuvasti tehostanut toimintaansa. Edustajana lainvalvontaviranomaisten ansiosta jotkut lainsäädännön aukkoja, hyökkääjät usein mahdollista luoda kuvitteellinen kärsi tavalliset kansalaiset.

Jos otamme esimerkiksi viime vuonna määrä rikostapauksia, zavedonnyh siihen laitonta liiketoimintaa kasvoi merkittävästi. Viime vuonna, lainvalvontaviranomaisille asiasta käsitelty kaikissa 75 henkilöä, kun taas tänä vuonna kasvuvauhti määrän petosten määrä oli 288 hoitoa. Puolestaan taloudelliset asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että tämä tilanne voi syntyä vain nousun vuoksi taloudellisen kehityksen monilla teollisuudenaloilla.

Samaan aikaan, asiantuntijat joidenkin tilastot kertovat, että tähän mennessä, kymmeniä tuhansia huijareita Suomessa toimivien. Samaan aikaan asiantuntijat opiskelu ongelman pakko ainoa valtio, joka kirjaimellisesti joka vuosi, useita taloudellisia petoksia eri tasoilla, vain kasvaa.

Samaan aikaan Suomen hallinto harjoittaa näitä asioita, merkille, että kaikilla uhrit haluavat mennä poliisille, joten virallisia tilastoja, suuresti poiketa todellisesta asiaintila. Huolimatta siitä, että Uusimpien raporttien, poliisi, nähdään paljon rikollisuuden torjuntaa kaikilla tasoilla. Kuitenkin taloudellinen huijauksia, juuri tässä tilastossa ja eivät kuulu, mikä vaikeuttaa tehdä todellista kuvaa tilanteesta.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti