Määrä mediamainonta pieneni merkitsevästi

11.08.2017

Koko kesäkuussa havaittiin jyrkkään laskuun volyymin mainonnan sisältöä tiedotusvälineissä, ei vain Suomessa, vaan myös ulkomailla. Ennen kaikkea mainonnan komponentti leikata tulosteita. Mutta volyymi Internet-mainonta ja elokuvassa yhdessä ulkoisen, ei lopeta omaa kasvua.

Asiantuntijoiden markkinoilla erityisesti, totesi, että mainonnan määrää tilaa tiedotusvälineissä, verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon, peräti viisi prosenttia leikattiin aiemmin määriä. Nämä tiedot jaettu tutkimuskeskus, isännöi useita toimia, joilla pyritään tutkimuksen mainosmarkkinoilla.

Erityisesti tutkijat kertoivat, että määrä lehtimainonta suurimmissa lehdissä laski 15%, jopa hieman tämän yli. Se on myös suurelta osin vähentynyt ulkomainonta toimintaa, julkaistaan erityinen esitteissä. On kuitenkin syytä huomata, että jopa pienet lokit, vähentää mainonnan sisältöä noin 7%.

Älä välttyä ja televisio sekä määrän vähentäminen kysymyksiä mainonnassaan 4%. Mutta edustajat radio, ei niin vähentyneet merkittävästi samalla kun omat mainoskatkoja vähentää niiden kestoa puoli prosenttia. Kuitenkin tutkijat totesivat, että määrä ulkomainonta tänä vuonna nopeasti lisääntynyt, ohittaen merkki 52%. En pysy syrjään ja Internetin kanssa lähes rajattomat mahdollisuudet.

Täten kävi ilmi, että vuoden tavallisista tilan hävisivät 22% mainontaan. Tietoliikenne tilaa, samoin vähensi merkitsevästi tilavuus tavallista myynninedistämistarkoituksessa tuote, sen pienentäminen yli kahdeksantoista prosenttia. Kuitenkaan tämä ei tarkoita, että mainosmarkkinat jäätyy, se tulee vain tuote korkealaatuisempia taustaa vasten kasvaa tarjontaa mainostajille.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti