Monet Suomessa asuvat ovat velkaa, enemmän kuin he voivat ansaita

26.07.2017

Taloudelliset asiantuntijat yhteen ääneen sanoa, että oli uhkaava tilanne Suomessa. Ensinnäkin puhumme lainanoton jotka tekevät tavalliset kansalaiset tässä maassa heidän kuluttajien tavoitteita. Kuitenkin niiden tulotaso, alkoi huomattavasti jäljessä niiden velkaantuminen ja siinä on yksi suurimmista riskeistä.

Ensinnäkin, asiantuntijat sanovat, että kiitos ehdotuksen kasvaa kulutusluotot, suomalaiset ovat keränneet merkittävän osan velasta. Vain tämän vuoden toukokuussa, käteisen lainojen määrä kasvoi yli 5%, tällaisia tietoja jakaa edustajat pankkialalla. Kuitenkin merkittävästi lisääntynyt koko lainat eivät vaadi vakuuksia lähes vuoden, joka tarjoaa pankki-, käytä ylimääräisiä 13% kansalaisista.

Samalla, puhua siitä, miten pitää tilastotietoja, se ei todellakaan ole välttämätöntä, koska markkinatilanne säännöllisesti ja arvaamattomasti muuttuvat, ja lisäksi maassa on runsaasti ulkomaisia tarjoavien pankkien riskialtista lainoja. On syytä huomata, että tässä suhteessa, kilpailu lisääntyy merkittävästi, kun määrä, jotka haluavat myöntää lainoja Suomen kansalaisille on kasvanut tasaisesti.

Puolestaan hallitus reagoi viipymättä tilannetta selittämällä kaikki vaaroista tilanne suoraan lainanottajien itse. Kuitenkin virkamiehet ovat valittaneet, että heidän varoitukset eivät ole halukkaita kuuntelemaan, kerääntyessä jatkuvasti velkoja. Lopulta taloudelliset analyytikot väittävät, että ajan mittaan talouden maan kokonaisuudessaan saattaa uhata merkittävä riski, koska velka kupla puhkesi ennemmin tai myöhemmin.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti