Miten ihmiset elävät, kun heidät korvataan robotteilla

26.09.2018

Me kaikki näemme, kuinka tieteellinen ja teknologinen kehitys käsittää yhä useampia ihmisen toiminnan aloja. Ilmeisesti väistämätön, siitä tulee lähitulevaisuudessa keinotekoinen älykkyys, ja yleensä se kokoaa ihmisiä useimmilta teollisuudenaloilta. Näin ollen valtava määrä entisiä työntekijöitä yrityksistä yksinkertaisesti menettää tulonlähteet, jotka takaavat heidän olemassaolon.

Olemme tottuneet siihen, että ihmisten on pakko työskennellä, jotta heillä olisi keinot vastata heidän tarpeisiinsa. On kuitenkin aika ajatella, miten ihmiset, jotka ovat menettäneet työpaikkansa, selviävät. Toisaalta, asiantuntijat sanovat, että robottien, tehokkain tuotantomenetelmä, mutta sitten, se on edelleen avoin kysymys, mitä tapahtuisi, jos suuri osa ihmiskunnasta, menettää mahdollisuuden ansaita elantonsa.

Samanaikaisesti osa asiantuntijoista ehdottaa, että vapaan työvoiman vapauttavat massat voidaan turvautua tehokkaampiin toiminta-aloihin. Samanaikaisesti toinen osa asiantuntijoista alkoi aktiivisesti edistää ajatusta niin sanotuista "perusetuista". Niinpä he tarjoavat, tarjoavat työttömät kansalaiset, maksavat tavanomaisia rahaetuuksia, jotka tarjoavat perusedellytyksiä elämää varten. Sen sijaan kaikki maan kansalaiset, heidän sosiaalisesta asemastaan riippumatta, voivat luottaa tällaisiin maksuihin ja onko heillä tuloja. Samaan aikaan kun saat tällaisia etuja valtiolta, voit vapaasti päästä työhön tai harjoittaa toista toimintaa, mutta maksut eivät näy millään tavoin.

Suuri kehitys, tämä ajatus sai vuonna 1986, kun perustettiin erityinen kansainvälinen järjestö, johon kuuluu noin kaksi tusinaa taloudellisesti kehittyneitä maita. Näistä valtioista Yhdysvaltojen lisäksi on Suomen, Argentiinan, Saksan ja niin edelleen edustajia. On syytä huomata, että tämä järjestö tekee melko laajamittaista tutkimusta tässä asiassa.

Samaan aikaan jotkut asiantuntijat kutsuvat tätä ajatusta "utopiaksi", koska kaikki tämän alan kokeilut eivät ole tuottaneet mitään hyvää. Kuitenkin kannattaa ajatusta, vakuuttunut siitä, että tällä tavoin, voit nopeasti voittaa laajeneva taso väestön köyhtymisestä, taustalla, robottien työpaikalla. Lisäksi joukossa puoltavat ehdoton tulot, tutkimus kirjoittajat uskovat, että taattu maksut antaa ihmisille luottamusta, ja sitten monet heistä eivät enää pelkää aloittamaan uutta toimintaa itselleen. Asiasta käsittelevät asiantuntijat ovat vakuuttuneita siitä, että näiden maksujen vastaanottaminen on erinomainen kannustin ihmisille, jotta he alkavat löytää arvokas sovellus yhteiskunnassa.

On syytä huomata, että useimmat poliitikot ympäri maailmaa seuraavat tätä asiaa suurella huomiolla. Kuitenkin he sanovat, että se on ensin saatava tutkimustulokset, jotka ovat yhtä autenttisesti heijastavat tulokset suoritettujen kokeiden ja samalla tutkia seurauksia, se voi tuoda. Useimmiten virkamiehet ovat kiinnostuneita siitä, haluavatko ihmiset etsiä itselleen uutta ammattia ja saada säännöllisesti sosiaalisia maksuja.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti