Mitä tuo robotiikka tuotanto tavallisten eurooppalaisten

14.06.2017

Viime aikoina sitäkin akuutti tulee kysymys, joka syntyy siitä, että ei tiedetä, kuka voittaa työpaikkaa, joka vähitellen miehittää robotteja. Sen jälkeen, kun 18-luvulla teollinen vallankumous, monet työnkulun pienenee huomattavasti.  

Kuitenkin silloin, kun tämä johti uusien työpaikkojen ja uusien ammattien, kun se oli asianmukaista kysyntää. Tällä hetkellä meidän maailma on 4faze teollisuuden ja taloudellisen vallankumouksen, kun sillä on jo matkalla, odottaa uusi sanottu digitaalinen. Siten 5 vaihe lupaa muuttaa olennaisesti lausunnon ihmisille työntekijöiden ja itse työssä. Kaukana esimerkkejä ei tarvitse mennä, sillä jo tällä hetkellä 70% eurooppalaisista työntekijöistä on oltava riittävät tiedot ja taidot soveltamista digitaalitekniikan työpaikalla.  

Jo nyt työmarkkinat osoittavat, että kaikki työntekijät ovat valmiita seuraamaan suosituksia asiantuntijoiden ja edelleen noin 30% työntekijöistä ei ole käytössään tällaista tietoa. Samalla se toteaa, että noin 50% työntekijöistä osallistuu enemmän vähän ammattitaitoa vaativia töitä, ei myöskään ole kokemusta alalla tietojenkäsittelytieteen tai jopa sen perusteisiin. Tuolloin asiantuntijat vääjäämättömästi ennustavat, että noin yhdeksän prosenttia vaativiin töihin pätevyyttä tulee olemaan lähitulevaisuudessa, on täysin automatisoitu.  

Tuolloin emme lopeta valittaa työttömyydestä, yli 40% yrityksistä, kuten lantio ei löydä itselleen ammattilaisten taidot vaatimuksiin sopivia työpaikkoja. Tämä puolestaan on merkittävä tilaisuus nuorille miettimään omaa näkymiä, sillä ilman joilla on tarvittava pätevyys se ei ole helppoa löytää itselleen työtä, joka maksetaan 8% vähemmän kuin henkilöstön pätevyys.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti