Mitä toivoa tulevaisuudessa, kultaa tai krypto-valuuttoja

04.09.2018

Ihmiskunnan historiassa kulta on aina ollut erityisellä paikalla, koska se oli maan talouden tärkein voimavara. Mutta näin on, miten asiat tulevat tulevaisuudessa, kun sellaiset alueet kuten Internet, robotiikka ja kaikki siihen liittyvät seikat saavat laajimman kehityksen. On todennäköistä, että tällaisissa olosuhteissa kulta voi muuttua merkittävästi ja se voidaan korvata uudella resurssilla. Joidenkin analyytikkojen mukaan kultaharkon paikka on täysin korvaamaton salausvaluutan sijaan.

On syytä huomata, että heti kun ensimmäinen kolikoiden määrä oli liikkeessä heidän ympärillään, muuttui heti vilkasta keskustelua, lakkaamatta, ja tähän päivään. Tämä ei kuitenkaan estä monet taloudelliset analyytikot ovat taipuvaisia uskomaan, että lähitulevaisuudessa, kryptovaluutta voi ottaa sille kuuluvan paikkansa markkinoilla, tulossa luotettava rahoitusväline. Kuitenkin se ei ollut ilman kuohunnan raja pettyneenä, kun nousee ennennäkemättömän korkeuksiin Bitcoin, lopussa 2017, yhtäkkiä romahti, hautaamista toiveet monet sijoittajat. Siitä lähtien on tullut erittäin epäilyttävä tästä resurssista, ja todellakin kaikista digitaalisista valuutoista.

Tähän mennessä markkinoilla, aktiivisesti työtä noin 2000 kryptovaluutta, jonka hinta voi vaihdella huomattavasti yhden päivän tai useammin kuin kerran. Merkittävä este tämän rahoitusvälineen kehittämisessä on se, että monet maat eivät ole vielä valmiita työskentelemään tässä asiassa. Kuitenkin, tilanne voi muuttua radikaalisti, koska kriptovalyutny markkinoilla on aina alalla huomion ehdottomasti kaikkien toimijoiden, kuten maissa kehittyneissä talouksissa. Analyytikoiden mukaan kriittisten valuuttojen potentiaalilla on suuret mahdollisuudet ja mahdollisuudet.

Samalla on otettava huomioon, että kiinnostusta tuotteeseen viimeisintä teknologiaa, kasvaa jatkuvasti, ja on odotettavissa, että lähitulevaisuudessa, digitaalinen valuuttoja pidetään vaihtoehtoisena rahoitusvälineenä. Asiantuntijoiden ennusteiden mukaan keskipitkällä aikavälillä bitcoinin kustannukset voivat nousta 9,8 tuhanteen dollariin. Suhteessa kultaan, voimme sanoa vakuuttunut, että merkittäviä muutoksia se ei tunnu, ja siksi odottaa kasvua arvo keltainen metalli ei ole sen arvoinen. Jos hintojen vaihteluja esiintyy, ne eivät ylitä ennustettuja rajoja.

Puolestaan merkittävää painetta maailmanmarkkinahintojen vakautta, on kauppasodan ja brutto puuttumista sisäpoliittisiin asioihin muissa maissa. Tällainen tilanne, kuten käytäntö osoittaa, voi johtaa vaikeisiin ja arvaamattomiin seurauksiin erilaisissa taloudellisissa suuntiin. Samanaikaisesti salausvaluutta poikkeaa olennaisesti jalometalleista siinä mielessä, että se on täysin riippumaton eikä sillä ole sitovia. Asiantuntijoiden mukaan digitaalisilla valuutoilla on siis enemmän mahdollisuuksia taloudelliseen suvereniteettiin ja riippumattomuuteen ulkoisista olosuhteista. Tämä tilanne avaa uusia mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia sijoittajille.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti