Mitä sääntöjä on noudatettava, jotta sinulla on aina riittävästi rahaa

18.03.2019

Kuten tiedetään, rahan suhteen on paljon hyvin erilaisia merkkejä ja sääntöjä, joita olisi noudatettava, jotta he eivät koskaan jätä talosta. Ensimmäinen ja perussääntö on, että raha rakastaa hiljaisuutta ja että sitä on jatkuvasti laskettava. Näiden sääntöjen noudattaminen on monien viisaiden ihmisten mukaan mahdollista, että voimme tuoda järjestyksen omaan talouteen.

Ensimmäisessä ja perusperiaatteessa sanotaan, että sinun ei pitäisi kiirehtiä osallistumaan rahoihin, mikä tekee ihottumasta ostoksia. Ensinnäkin, rahaa, joka pystyy täyttämään talon terveellä ja positiivisella energialla, mikä mahdollistaa houkuttelevuuden. Näin ollen, vaikka suurimmat säästöt ovatkin pankissa, niin ainakin pieni osa niistä olisi pidettävä kotona, erityisessä paikassa. On välttämätöntä kiirehtiä viettämään juuri saama palkka, anna tämän rahan viettää yön vähintään yhdessä yössä talossa. Näin ollen koko asunto täyttää varmasti hyvinvoinnin positiivisen energian. Lisäksi ostettaessa tai maksettaessa laskuja kannattaa ottaa täsmälleen tarvittava määrä, ja loput rahat jäävät koskemattomiksi. Asiantuntijat eivät suosittele sinua ottamaan paljon rahaa kanssasi, suunnittelemalla sen käyttämistä odottamattomiin kuluihin. Tällainen askel sallii rahan pysymisen mahdollisimman pitkään kotona ja täyttää sen positiivisella energialla.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä paikkaan, jossa aiot tallentaa säästösi. Ensinnäkin on tarpeen löytää erityinen paikka talossa, mieluiten poissa uteliailta. Ihanteellinen vaihtoehto olisi asentaa turvallinen, jossa voit tallentaa kaikki perhearvot. Turvallinen, on myös toivottavaa sijoittaa näkymättömään paikkaan. Voit käyttää erityistä laatikkoa ja tietenkin, että hänellä oli lukko. Ei ole välttämätöntä, että se on super-salainen lukko, riittää, että se avautuu pienellä avaimella, koska sen löytämisen hetken symboliikka on täällä tärkeä, ja siitä tulee eräänlainen rituaali.

Toinen tärkeimmistä säännöistä, sanoo, että muistiinpanoja, olisi kohdeltava erittäin huolellisesti, ehdottomasti ei voi vaivata niitä, taita puoliksi tai kertaiseksi. Rahan asettaminen lompakkoon on välttämätöntä tietyssä järjestyksessä, kun nimellispaino laskee. Ja lompakko on pidettävä moitteettomassa kunnossa uusien varojen houkuttelemiseksi. Älä unohda, että rahat eivät halua pysyä passiivisina pitkään, koska he menettävät houkuttelevan energiansa. Näin ollen kannattaa säännöllisesti saada ne ja vaihtaa ne muihin seteleihin. Samalla on syytä muistaa, että rahat houkuttelevat joka tapauksessa vielä enemmän rahaa, joten mitä suurempi määrä on tallennettu, sitä enemmän voittoa se voi saada, eikä ole väliä, onko se kotona tai pankissa. Kun sinulla on huomattava määrä, voit tehdä kannattavan sijoituksen, joka tuo hyvät tulot. Älä myöskään unohda, että kustannukset on tallennettava huolellisesti erityiseen muistikirjaan, joka on säilytettävä tärkeiden asiakirjojen joukossa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti