Miljoona kiinalaisia asukkaita kieltäytyi matkustamisesta

27.05.2018

Kuten tiedettiin, noin 4,25 miljoonaa lippua suurnopeusjunia varten ja yli 11 miljoonaa lentolipua kumottiin Kiinan kansalaisille, joiden sosiaalinen vastuu oli heikko.

Erityisesti julkaisu Global Times, joka julkaisi nämä materiaalit, selitti artikkelissaan, että vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana, johtuen siitä, että yksilöt Kiinassa, ei täytä yritysten yhteiskuntavastuuta luokitus, ja tämän vuoksi itse asiassa päätettiin päätös peruuttamisesta matkustavansa suurnopeusjunien määrän 4250000 ja 11140000, evättiin oikeus lentää lentojen.

Jotta saisimme käsityksen siitä, mikä on vaarassa, kannattaa kertoa siitä, mitä itse asiassa on niin sanottu "sosiaalinen vastuu-luokitus". Tämän järjestelmän ensimmäiset testit alkoivat vuonna 2010, kun neljä vuotta testejä vuonna 2014, Kiinan hallitus aloitti tämän järjestelmän täysimittaisen soveltamisen. Kuten itse järjestelmän nimestä voidaan ymmärtää, se arvioi automaattisesti kansalaisen turvallisuustason. Siten jos henkilö on hyvä suorituskyky tässä luokitus, sitä pidetään lainkuuliainen ja luotettavuus, minkä seurauksena hän voi luottaa hyvä työpaikka, henkilökohtaisista mieltymyksistä käydessään julkisten laitosten, mahdollisuus saada lainaa ja muita etuoikeuksia.

Samalla hetkellä, ja perusasioiden perusoikeuksia ei heidän käytettävissään, niille kansalaisille, jotka usein kirjoittaa irtisanomisista naapurit tai he rikkovat järjestelmällisesti liikennesääntöjä, ja hallitusta arvostelevat sosiaalisissa verkostoissa pudota hyväksi hallituksen kanssa. Eräs esimerkki tämän sähköisen järjestelmän toiminnasta on se, että monet kansalaiset ovat riistämättömiä perusoikeudesta matkustaa.

Mukaan entinen korkea-arvoiset virkamiehet Kiinan Hou Yunchun, päätehtävänä tämä järjestelmä on, että huonoon mies oli ehdoton konkurssiin, tämä on hinta maksaa niiden luotettavuus. Hänen mielestään järjestelmän tulisi toimia mahdollisimman kovaa, rankaisemalla syyllisiä kansalaisia, muuten he eivät lopeta käyttäytymistä huonosti.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti