Mikä on Oulun salaisuus, joka tuli maailman johtavaksi teknologian edistämisessä

25.06.2018

Joka päivä noin 2,6 miljardia käyttäjää ympäri maailmaa menestyksekkäästi hyödyntää uusinta teknologiaa, jota kehitetään pienessä suomalaisessa Oulun kaupungissa. Tähän mennessä lähes kaikki kaupungin ponnistelut ovat suunnattu suurten nopeuksien 5G-verkon täydelliseen kehittämiseen, mikä mahdollistaa nopeimman tiedonsiirron.

Pikkukaupungin teknologisen kehityksen historia alkoi melkein välittömästi sen jälkeen kun Nokia-puhelimet vapautettiin sen alueella. Siten siitä tuli nyt kuuluisan brändin syntypaikka kaikkialla maailmassa. Kuitenkin kaupungin asukkaiden, päätimme olla pysähtyä siellä, ja tehnyt kaikkensa, jotta niiden loistava kaupungin sai kansainvälistä mainetta, koska se kehitti pisimmällä teknologian maailmassa. Tällä hetkellä, väestön tämän kosmopoliittinen kaupunki, on 250000 asukasta, mutta se ei ole rajaa, koska se on jatkuvasti kehittyvä, joka osoittaa tallennusnopeuksilla leviämisen.

Tällä hetkellä se on alansa alueella taloudellisen kehityksen, jossa hän onnistui työllistää noin 18500 kokeneet ammattilaiset vastaavat uusien tietotekniikkaa. Lisäksi kaupunki on huolestunut tulevaisuudestaan valmistelemalla nuoria asiantuntijoita. Tätä varten on valtava pohja, joka koostuu kahdesta yliopistosta, joissa 25 000 nuorta opiskelijaa opiskelee samaan aikaan. Lisäksi Oulussa voi vain olla ylpeä siitä, että väestö on nuorin koko EU: ssa. Asukkaiden keski-ikä on enintään 37,6 vuotta.

Yksi tämän kaupungin ammattilaisista, jotka käyttävät vain huipputekniikan kehitystä, aikoo luoda uudenlaisen LED-tekniikan, joka on valmistettu painatuksella. Nämä tuotteet, jotka ovat jo nyt kysyntää, lähinnä autoteollisuudessa, autojen tuulilasiin. On syytä panna merkille, että tämän lisäksi kehitetään kymmeniä eri kehittyneitä tekniikoita.

On huomattava, että tällainen teknologian kehitys voi syntyä vain niissä paikoissa, joissa korkea-asteen oppilaitokset keskittyvät, jotka opettavat vain laadullista ja nykyaikaista tietoa. Lisäksi lähes jokainen kaupungin asukas ottaa suoraa osaa sen kehityksestä, mikä on sen toteuttamiskelpoinen. On tärkeää korostaa, että vain täällä, esitteli uusinta teknologiaa, ja tämä auttaa paikallishallinnon ja oululaisille, testin kehittämiseen asiantuntijoita, edistää niiden kommentteja ja ehdotuksia. Näin tämä kaupunki muuttui eräänlaiseksi tulevaisuuden kaupungiksi, erillisellä alueella. Ei ole mitään, se on pitkään kutsuttu "älykkääksi" kaupungissa, joka on Euroopassa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti