Microsoft sulkee toivoton liiketoimintaa Suomessa

01.07.2017

Julkaisun mukaan New York Times, Microsoftin hallitus päätti sulkea tappiollisen tuotannon puhelimet. Viimeisen neuvottelut, jotka liittyvät läheisesti keskustellaan kohtalo tuotantoa "Nokia" puhelimia Suomessa, alkoi myöhään viime vuoden keväällä. Neuvotteluprosessiin, se houkutteli noin 1350 ihmistä. Mukaan toimittajille, viimeinen suomalainen työntekijä erosi kesäkuun puolivälissä.  

Ensinnäkin on syytä muistaa, että keskellä keväällä 2014, Microsoft on päättänyt ostaa pois kannattamatonta yritys, joka valmistaa puhelimia "Nokia". Ja sillä hetkellä kauppa oli täysin kehystetty. Suuruusluokkaa 4700 työntekijää kauppoja, eri kaupungeissa, siirrettiin välittömästi työskennellä Microsoftin. Kuitenkin vuonna 2015, edustajat yhtiö, jätti lausunnon, jossa hän sanoi, että kannattamattoman tuotannon ja kehittämiseen puhelimia, ei tuo voittoa, ja siksi päätettiin sulkea liiketoimintaa. Sillä hetkellä, työpaikkansa ovat menettäneet 2300 työntekijää on suomalainen yritys.  

"Tarjoamme kaikki apua ihmisille, jotka ovat menettäneet työnsä, auttaa heitä asettumaan uusiin paikkoihin ja asemiin, ja halukkaita, meidän avullamme, pystyy avaamaan itsenäisenä yrityksenä. Tätä varten yhtiö on kehittänyt erityisen ohjelman henkilöstölle, joka menetti työnsä vuonna 2015", - totesi Microsoft.  

Koska jäsen hallituksen yhtiö, yrityksensä suurta huomiota kiinnitetään kaikki työntekijät lomautettiin henkilöstöä sulkemisen vuoksi kannattamattomien liiketoimintojen. He onnistuivat jo käytetty muissa yrityksissä noin 80% entisiä työntekijöitä, ja muut halusivat kokeilla itse kuin liiketoiminnan. Tämä kerrottiin Rilla hiili, joka johtaa yksi osastojen yhtiö Helsingissä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti