Microsoft antaa Suomen taloudellisen tuen, jonka määrä on 3,5 miljoonaa euroa

02.07.2017

Aivan äskettäin, edustajia Euroopan komissio antoi lausuman, että Microsoft aikoo myöntää Suomen hallitus määrää 3,5 miljoonan euron lisätuen. Tämä kysymys on ollut Euroopan globalisaatiorahasto, tavoitteena on, tehdä kaikki apu lomautetuista Microsoft toimistoyksiköitä, ja auttaa heitä tulevaisuudessa työtä.  

Marianne Thyssen, vastuussa hallituksen työllisyyttä ja jatkokoulutukseen entisen yrityksen henkilöstö oppiakseen uusia taitoja ja saada kunnon työpaikkaa. Puolestaan hän sanoi, että on tärkeää tukea entisille työntekijöille vaikeana aikana heille on siirtymäkauden. Euroopan komission jäsen sanoi, että ongelma globalisaation johtaa väistämättä lisää vaikeuksia eurooppalaisille kuitenkin samaan aikaan, kehittää ja kansalaisten auttamiseksi sopeutumaan uusiin olosuhteisiin elämästään.  

Samoin mukaan Thyssen Foundation globalisaation, aina valmis takaamaan tuen siirtymäajan. Lisäksi Euroopan komissio katsoi tarpeelliseksi tiedottaa, että sen jälkeen kun Microsoft ostettu suomalainen ohjelmistotalo, ja sitten menetettyjen työpaikkojen 1248 työntekijää eri kaupungeissa Suomessa.  

Nyt tarkoituksena yhtiö on antaa taloudellista apua tuhansille irtisanotuille työntekijöille. Painopiste on mitä tehdä kaikkea mahdollista apua ihmisille, jotka ovat suuria vaikeuksia etsiessään uutta työtä tässä suhteessa. Tämän kysymyksen, mukana huomattava voima, joka tarkasti tutkia kaikki tarjolla olevat joutuneita henkilöitä. Kehitetyn Ohjelma sisältää joukon toimenpiteitä, joiden avulla sopeutua uusiin olosuhteisiin entisiä työntekijöitä, ja auttaa heitä löytämään uusi ammatti itselleen uudelleen.  

Rahoitusrahastosta rahoittaa työtä ammatillisen ohjauksen keskusten henkilökunta jossa ihmiset voivat kehittää muita erikoisuuksia. Lisäksi liittyviä kysymyksiä työllisyys palvelualalla.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti