Merkittävä osa Ranskan asukkaista pitää itseään huonoina

08.12.2017

Melko äskettäin monet julkaisijat päättivät tiedustella alkuperäiskansan ranskan kielen tunnelmia ja oppia heidän hyvinvoinnistaan. Kyselyn tulokset johti toimittajiin hämmennykseen, koska he eivät odottaneet tällaisia ilmestyksiä. Niinpä tutkijoiden ja haastattelujen aikana julkaisijat saivat selville, että noin kaksi kolmasosaa Ranskan väestöstä kokee jatkuvasti aineellisia vaikeuksia ja täten tuskin täyttyvät.

Suurin osa ranskalaisista vastaajista, jotka valittivat heidän epäpätevyydestään, osoittautuivat ihmisiksi, joilla ei ole korkeakoulutusta. Samalla on syytä huomata, että melkein kaikilla vastaajilla on 90 neliömetrin oleskelutila. metriä. Tällaiset elintilaa koskevat mittasuhteet ovat melko kadehdittava lahja verrattuna moniin maihin.

Sen sijaan Ranskan kansallisinstituutti suoritti itsenäisen tutkimuksen, jonka tuloksena työskenteleville houkutteleville asiantuntijoille oli mahdollista koota vertaileva muotokuva keskimääräisestä Ranskan asukkaasta. Niinpä laskemalla asianmukaiset laskelmat asiantuntijat pystyivät laskemaan, että maan 11,5 miljoonalla ihmisellä on jatkuvasti vaikeuksia materiaalisuunnitelmassa. Lisäksi Ranskan alueella on myös väestöryhmän köyhään osastoon kuuluva kansalaisryhmä. Näiden johtopäätösten perusteella voit saada tulosi, joka ei ylitä 60% keskimäärään verrattuna.

Noin 18 prosenttia Ranskan kansalaisista oli tutkimuksen aikana joutunut myöntämään, että heidän olonsa edellyttävät paljon toivomisen, koska heidän on säännöllisesti siirryttävä palkasta palkkoihin. Tällä perusteella niillä ei ole muuta tekemistä, vaan ne valvovat huolellisesti omia kulujaan. Lisäksi jonkin verran päästäisiin yhteen, ihmisten on usein lainattava.

Näiden tutkimusten tulosten perusteella voimme päätellä, että tavallisen ranskan elämä, se osoittautuu ja ei ole niin pilvetön. Valtava vaikutus maan tilanteeseen johtui maahanmuuttajien hyökkäyksen aiheuttama kriisi. Tämän seurauksena kaikki heidän ylläpitokustannuksensa laskevat tavallisten verovelvollisten hartioille.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti