Matkailijoille, jotka haluavat vierailla Helsingissä, on kasvamassa uusia tietueita

28.12.2017

Koko vuoden lähtevän vuonna kaikkiaan määrä turisteja, jotka ovat viettäneet vähintään yhden yön Helsingissä oli noin 4 miljoonaa ihmistä. Samanaikaisesti viime vuonna tämä luku oli 12% vähemmän.

Samaan aikaan, «Helsingin Markkinointi», yritykset harjoittavat myynninedistämiseen Suomen pääkaupungissa valtion, ei ilman ylpeyttä, sanoi, että se oli lähtevän vuosi, oli tällä hetkellä kaikkein tuottavimpia mitattuna läsnäolotilastot. Lisäksi yhtiö jakoi että lopussa viime lokakuussa, matkailijoiden määrä viettää yön pääkaupungin hotelleista, hostelleista, yms oli sisällä 3,4 miljoonaa ihmistä. Siksi on syytä olettaa, että vuoden lopulla tämä indikaattori voi helposti saavuttaa 4 miljoonan kävijän merkin.

Perinteisesti suomalaisten nähtävyyksien eniten massiiviset vierailijat ovat venäläisiä ja kiinalaisia matkailijoita, joiden määrä kasvaa tasaisesti. Venäläisten Aasian maista on viime vuosina lisääntynyt merkittävästi, soitti se, että se oli avoin turistien haluavat viettää yön Suomen pääkaupungissa, kasvoi viime vuonna peräti 42%, ja kansalaisten Kiinassa vastaavasti 35%. Merkittävä rooli siinä, että saapuvista turisteista suoran väliselle matkustajaliikenteelle alueen ja Helsingissä.

Samaan aikaan yhtiö kaupanalan edistämisessä Suomen pääkaupungissa, koska yksi keskuksista kansainvälisen matkailun, on syytä uskoa, että tällainen intressi, Helsinkiin, johtui juuri juhlintaan vuotta itsenäisyyttä. Mukaan monet asiantuntijat, tämä tekijä voi olla merkittävä rooli tässä asiassa, koska, kunnioittaa itseäsi, runsaasti esillä maailman tiedotusvälineissä. Niinpä heidän mielestään globaalin informaatioyrityksen ansiosta suomalainen puolue onnistui herättämään aitoa kiinnostusta ulkomaisten matkustajien keskuudessa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti