Maailmassa älypuhelinten määrä

28.02.2018

Kuluneen vuoden viimeiset kolme kuukautta oli merkinnyt se, että maailmanlaajuisesti myytyjen älypuhelinten määrä väheni selvästi. Edes näillä taustoilla yritys "Samsung" tuntuu paremmalta, mikä ei ainoastaan menettänyt myyntiä vaan myös kasvattaa niitä. Siten mukaan uusimmat tutkimustulokset todettiin, että yritys pystyi olemaan johtava asema maailmassa, jonka osuus kokonaisvolyymistä myydään vempaimia, oli 18,2%.

On syytä huomata, että tämä tutkimus oli riippumaton yhdysvaltalainen yritys, joka harjoittaa konsultointitoimintaa. Erityisesti he huomasivat, että viimeisen viimeisen neljänneksen aikana jättiläiselle yritykselle väheni kauppaa hieman. Huolimatta siitä, että Samsung menetti keskimäärin noin 3,6% myynnistä, se onnistui edelleen parantamaan pääkilpailijaansa Apple.

Koska se on kirjoitettu artikkeli, yksi analyyttinen julkaisuista, vaikka se, että keskimääräinen myyntimäärä laski merkittävästi, mutta kaksi mallia tuotetaan älypuhelimet Galaxy S8 ja S8 + muutos vaikutti merkittävästi positiivista dynamiikkaa, tilanteen helpottamiseksi markkinoilla.

kävi ilmi, puolestaan, että seuraavassa näyttelyssä Barcelonassa, Etelä-Korean jättiläinen, suunnittelemasta yleisöä hänen uusi hengentuote Galaxy linjan. Siksi yhtiö toivoo, että uusien lippulaivamallien myynnin myötä myyntivoitto kasvaa kuluvan vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

Saman konsulttiyrityksen raportin mukaan maailmanlaajuisesti myytiin noin 408 miljoonaa kappaletta. Vertailussa vuonna 2016 samana ajanjaksona se toteutui 5,6% älypuhelimista enemmän. Niiden mukaan tämä lasku on ensimmäinen huomattava myynnin lasku vuodesta 2004 lähtien.

Kuten asiantuntijat toteavat, tutkimusta tehdään aina, kuten aina, kahden komponentin hallitsemana. Ensinnäkin potentiaalinen kuluttaja suosii tekniikkaa, joka on edullista erota arvosta ja samalla olla erittäin laadukas tuote. Ja toinen edellytys, joka vaikuttaa elektronisen laitteen valintaan, on se, että hän palveli niin kauan kuin mahdollista.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti