Luojat esittivät täysin uuden salausvaluutan

23.09.2018

Kun uuden digitaalisen alustan luojat, jotka sen nimittivät Elixxir lupasivat, jälkeläiset pystyvät merkittävästi lisäämään bitcoin-verkon nopeutta. Ennusteiden mukaan tämä työkalu mahdollistaa ylikellotuksen tapahtumien käsittelystä aina tuhanteen sekunnissa. Tämä alusta on luonut David Shaum, joka loi ensimmäisenä kryptovaluutan, joka ylitti bitcoinin 10 vuotta. Hänen mukaansa hän loi alustan avaa täysin uusia mahdollisuuksia käyttäjille, koska nopeus toiminnan kryptovaluutta pitkälti nopeuttaa, ja niillä kauppaa, on hyvin yksinkertainen ja nopea.

Samaan aikaan uuden alustan kirjoittaja totesi, että monin tavoin nopeuden merkittävän kasvun vuoksi sähkön kulutus vähenee huomattavasti. Tänään, nopein foorumi, pystyy käsittelemään sekunnissa enintään seitsemän tapahtumaa. Tämä seikka estää digitaalisten valuuttojen laajemman jakelun maailmanmarkkinoilla. Lisäksi meidän on kestettävä kova kilpailu perinteisten maksujärjestelmien kanssa, jotka pystyvät käsittelemään tapahtumatietoja useilla kymmenillä tuhansilla.

Lisäksi uudella alustalla on useita merkittäviä eroja aikaisemmista työkaluista. Ensinnäkin, ero havaittiin luomiseen yksiköitä, ja lisäksi ei kerry ylimääräistä tietoa todellisesta finanssitransaktioihin, jotka purkaen työtä tietokoneita. Niinpä verkon muistiin tallennetaan paljon vähemmän tietoa, mikä mahdollistaa laitteen tehokkuuden lisäämisen ja vähentää toimintaan kulutetun sähkön määrää.

Uuden alustan tärkein etu on kuitenkin se, että laitteiden määrällä ei ole merkitystä. Näin ollen kaivosprosessissa mukana olevien laitteiden määrästä riippumatta palkkio jaetaan tasaisesti kaikille osallistujille. Tässä tapauksessa yksinkertaisesti tarve kaivoslaitosten kapasiteetin saatavuudesta ja laajentamisesta poistuu. Samanaikaisesti kehittäjät itse päättivät, että projektin lähdekoodi olisi pysyttävä avoimena, mikä antaisi tekijöille mahdollisuuden tehdä mukautuksia ja muutoksia sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Samaan aikaan luojat ilmoittivat, että he eivät aio pysähtyä siellä ja toteuttaa uutta kehitystä tälle hankkeelle. Tästä lähtien ei ole enää tarvetta luoda valtavia kaivoslaitoksia, jotka käyttävät paljon energiaa ja heittävät valtavia määriä lämpöä ilmakehään.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti