Lontoossa, kauhuissaan mahdollinen tulva eläkeläisiä

13.06.2017

Viranomaisille Britannian pääkaupunki ovat vakuuttuneita siitä, että koska maan irtautuminen Euroopan unionissa, eläkeläiset, jotka asuvat muissa maissa, ei ole saada lääketieteellistä hoitoa ja on pakko palata Englantiin. Puolestaan se uhkaa Lontoon hallituksen lisäkustannuksia.

Vuosittain Britanniassa hallitus on pakko lisätä terveyttä rahoitusta 1,15mlrd euroa, jos seurausta siitä, että Britannia jättää Euroopan yhteisö, sen eläkeläisiä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin palata kotimaahansa. Ensinnäkin, se sanelee se, että mitä enemmän he eivät pysty saamaan sairaanhoitoon maassa, jossa he asuvat ja ovat pakostakin palata hoitoon.  

Virkamiehet olivat huolissaan jälkeen virasto «Nuffieldin Trust» viime viikolla jakaa tutkimustuloksiaan. Tähän mennessä maan budjetista noin 573000000 euroa, mikä on alle puolet määrästä kutsutaan tutkijoita.  

Puolestaan toimittajat painos Le Matin kertoi, että tällä hetkellä, Britannian eläkeläisille, usein asettuvat muissa Euroopan maissa, mikä antaa heille oikeuden saada sairaanhoitoa. Samalla todettiin, että tällä hetkellä Ison-Britannian ulkopuolella, ratkaistaan noin 190000. Vanhukset British.  

Niinpä päätelmien viraston tutkijoiden, jos eläkeläiset päättävät palata, että Britannian hallitus on viettää vielä 1 miljardia puntaa vuodessa. Lisäksi sen täytyy rakentaa ainakin kaksi hoitolaitoksissa 9 sata vuodepaikkaa. Tämän perusteella, että yritys suoritti Tutkimuksessa suositellaan hallitusta tekemään sopimuksen vaatimusten mukaisia, jotta eläkeläiset Englannissa, samoin perustein saada lääketieteellistä hoitoa.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti