Lähes mitä tahansa tuotetta voi ostaa älypuhelinsovelluksilla

08.09.2017

Nykypäivän mobiilipalvelu on saavuttanut tällaiset mukavuudet, että se pystyy korvaamaan joitain tuttuja asioita. Esimerkiksi, vaikka vierailet kirpputoreilla, sinun ei enää tarvitse kuljettaa käteismaksuja kanssasi ja voit helposti maksaa ostoksesi matkapuhelimellasi, joka on aina käsillä.

Viime aikoina monet pankit alkoivat tarjota asiakkailleen kätevän sovelluksen, jonka avulla voit maksaa lähes kaiken ostoksen. On syytä huomata, että viimeisen ajanjakson aikana tällainen palvelu alkoi saada ennennäkemätöntä suosiota väestön keskuudessa. Tämä ilmentää ääneen, että vain yhden suomalaisen pankin asiakkaat yli miljoona kertaa lataavat älypuhelimiinsa ehdotetut sovellukset. Samalla on syytä korostaa, että tämän sovelluksen pysyvien käyttäjien määrä on 500 tuhannesta miljoonaan käyttäjään.

Samanaikaisesti väestöhakemus on yksi, joka on vähemmän tunnustettu, ja noin 1,2 miljoonaa käyttäjää ladattiin. On huomattava, että vain viime vuoden aikana hakemuksen määrä on kasvanut 50%. Siten yli puolen miljoonan kansalaisen tilaus kuukausittain käyttää tämän palvelun palveluja. Monille on tullut erittäin kätevä, koska matkapuhelimesi avulla voit maksaa polttoainetta ostoasemalla.

On huomattava, että tämän tyyppisen palvelun suosio hankitaan paitsi Suomessa myös naapurimaissa, kuten Ruotsissa. Lisäksi silloin, kun on uskomatonta kuvitella, ja sitten nämä sovellukset tulevat pelastamaan jopa kirpputoreilla. Luovuttajat puolestaan sanovat, että heidän työkalunsa voivat tulla kätevästi sekä maksutavoina myymälöissä että tiettyjen summien siirtämiseen.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti