Leningradin alue osallistuu Helsingin vuotuiseen matkailunäyttelyyn

21.01.2018

Tänä vuonna Venäjän edustajat osallistuvat perinteiseen kansainväliseen näyttelyyn, jonka nimi on "MATKA Nordic Travel Fair -2018" Suomen pääkaupungin alueella Helsingissä. Kokonaisoperaattoreina, heidän matkailutilojaan edustavat Leningradin alueen yritykset. On syytä huomata, että tämä tapahtuma on melko arvostettu alallaan.

Tärkeimmät tapahtumat järjestetään kolmessa päivässä tänä vuonna 18-21. Näyttelyssä on erillinen stand omistettu matkailualan Leningradin alueella, jossa mielenkiintoisimmat ja monipuoliset matkailukohteet alueella ovat edustettuina.

Jalustalla vierailleet vieraat oppivat paljon mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tietoja monipuolisista reiteistä, jotka sisältyvät suosittuun hankkeeseen Silver Necklace alueella. Vierailijoiden helppoa käyttöä varten kaikki tiedot, jotka kertovat tämän alueen yksilöllisistä ominaisuuksista, on sijoitettu värikkäisiin kirjasiksi, jotka on käännetty sekä suomen että englannin kielelle. Lisäksi potentiaalisille matkailijoille kerrotaan, kuinka rikas ja monipuolinen tämän alueen kulttuuri on, rikas ja ainutlaatuinen luonne, ainutlaatuinen arkkitehtuuri, historialliset muistomerkit ja asukkaat.

On myös tärkeää huomata, että tämä näyttely on Pohjoismaiden arvostetuin tapahtuma. Näin osallistujamaat voivat ilmoittaa potentiaalisille matkailijoille kuinka paljon he ovat valmiita hyväksymään heidät ja antamaan heille unohtumattomia vaikutelmia. Sen varmistamiseksi, että tapahtuma järjestettiin korkeimmalla tasolla, tuhannet asiantuntijat edustavat maidensa valmiuksia sen organisaation ja käyttäytymisen seuraamiseksi. Tämä vuotuinen tapahtuma, joka on jatkuvasti suosittu ja jo kymmeniä tuhansia kävijöitä, tulee Suomen pääkaupunkiin tutustumaan tähän näyttelyyn. Ainoastaan alan ammattilaiset suunnittelivat vähintään 20 tuhatta. Ja tässä ei mainita tapahtuman vieraita, jotka haluavat nähdä kaiken omilla silmillään.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti