Älä tuo sosiaalimaksujen uhri vuoksi Suomen talouskasvun

07.07.2017

Jäädyttää ja leikata pääosa sosiaalimaksujen aloitti Suomen Kansallisoopperan Eläkekassa, jatkuu edelleen. Puhumme tällaisia etuuksien tukeakseen vanhempia hoitamaan lastaan, vammaiset ja työttömät.

Johtaja Vasemmistoliiton Li Anderson puhui jäseniä Suomen valtio kysyntä vähentää valtava sosiaalinen kuilu, joka on syntynyt viime vuosina johtuen leikkauksista rahoittajien National Education. Hänen mukaansa pitkällä aikavälillä tämä ei ole järkevää politiikkaa, väistämättä heikentävät maan.

Mukaan politiikan vähentäminen säännöksen opetussektorin ja tutkimukseen, tulee lopettaa välittömästi. Tämä, hän kirjoitti blogissaan. Lisäksi Anderson esitteli oman suunnitelman taloudellisen kehityksen kannalta jopa neljän vuoden ajan.

Samalla hän totesi, että indeksi on merkittävä osa sosiaalimaksujen jotka jäädytettiin ennakoiden vaalikampanjan. Kuitenkin hänen mielestään tämä toimenpide on erittäin tarpeellinen, koska itse kysymys on kypsynyt ja vaatii välitöntä ratkaisua. Hän väittää, että kiireellinen tarve käsitellä liittyvät indeksointi eläkemaksujen sekä sosiaaliturvan alalla perus maksujen muodossa päivittäin, vammaistuki ja äidit hoitavat lapsia. Lisäksi tämä ongelma koskee myös työttömyysetuuksia. Tässä vaiheessa, taso indeksointi tarjoaa nopeudella 0,85%.

Asiantuntijoiden mukaan tarpeisiin lukion ja oppilaitokset, jäädytetyt määrärahat vuosille 2016-2019, jona aikana alijäämä opetusalalla on alueella 160 miljoonaa euroa. Andersonin mukaan vähennetään merkittävästi rahoitusta johtaa merkittävään sosiaalinen kuilu, joka uhkaa pitkällä aikavälillä, romahdus Suomen talouteen. Ja mitä enemmän lähitulevaisuudessa, hänen mukaansa se näiden toimenpiteiden, meidän ei pitäisi odottaa mitään hyvää.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti