Käyttöönotto uuden mobiili maksupalvelua Suomi

29.05.2017

Suomessa, päätettiin ottaa käyttöön uuden mobiilipalvelun mobiili rahasuorituksia. Tämä alusta on kätevä mobiilisovellusluokka, jonka päätehtävänä on yksinkertaistaa prosessia varojen siirron eri kokoisia. Tällaisessa päätöksen allekirjoittivat kolmen suurimman pankin maassa, joiden vuotuinen liikevaihto varat, joka muodostaa suurimman osan rahoista liikevaihdon maan. On todettu, että uusi järjestelmä maksujen tulee olemaan samanlainen järjestelmä, joka toimii Ruotsissa. Tässä maassa on tunnettu Swish ja tukevat useimmat suuret pankit, mikä vahvistaa korkeatasoista helppokäyttöisyys tarjoamia maksuympäristö. Rahaa siirretään nopea ja tulee kustannuksella käytön / rahoituslaitos mahdollisimman pian.

Innovaatiot Suomessa on alusta 2017 ja lupaa lisätä helpottaa maksamista mobiililaitteissa. Myös suomalaisia asiantuntijoita rahoitusalalla ennustavat, että ennen seuraavan vuosikymmenen mobiilimaksaminen on noin neljäkymmentä prosenttia maan maksun ja summa nousee lähes kolme biljoonaa dollaria.

Jotta voisi maksaa sillä maksujärjestelmää, maksajan on annettava matkapuhelinnumero. se on asennettava mobiililaitteeseen Siirto hakemuksen näiden toimien suorittamista. Kehittäjät lupaavat, että sovellus on jatkuvaa tukea, jos toimintahäiriö ohjelman. Maksajien voi olla myös täysin varma turvallisuudesta liiketoimissaan.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti