Kumpi ammateista tulee pian tarpeettomiksi

18.07.2018

Kuten tiedät, edistys liikkuu harppauksin ja tuntemattomina, muuttamalla kaikkea ympärillämme. Niinpä lähitulevaisuudessa tällaiset ammatit tulevat näkyviin, jotka ovat jo tarpeettomia, koska ne korvataan robotteilla ja muilla sähköisillä tempuilla seuraavien vuosikymmenien aikana.

Ensinnäkin lähitulevaisuudessa meidän pitäisi odottaa, että puhelinoperaattorin ammatti katoa kokonaan työmarkkinoilta, koska tämä markkinarako antaa täysin tietokoneille. Samaan aikaan sähköisiä tietokoneita käytetään laajasti tähän suuntaan, kunnes täydellinen korvaaminen ei ole vielä saavutettu, mutta tämä on ajan kysymys. Matkailualalla on myös merkittäviä muutoksia, koska yhä useammat palvelut tarjoavat palveluja asiakkaille verkossa. Näin kuluttajat tuntevat itsenäisempää, ja lisäksi se säästää paljon aikaa.

Myös liikenteen alalla tuulenmuutos on jo puhjennut, koska taksipalvelun palvelu alkaa katoa vähän ja antaa matkalla mobiilisovelluksiin, jotka tekevät tällaisesta palvelusta huomattavasti mukavampaa. No ja jos puhua taksista ja taksinkuljettajista, lähitulevaisuudessa ei voi tulla. Tätä helpotetaan uusien tekniikoiden nopea kehittäminen, jotka mahdollistavat miehittämättömien ajoneuvojen luomisen. Jo nyt on olemassa aktiivisia testejä "drones" -näytteistä, ja tutkimuksen tahtiin voidaan odottaa, että tällainen liikenne tulee pian kaupunien kaduilla ja taksikuski ammuttiin pois.

Se ei säästä edistystä ja tavanomaisia kassareita, joita kohtaamme joka päivä ja menemme ostoksille. Syynä tähän on ei-käteismaksujen laaja jakelu. Vaikka paperirahasto on edelleen melko yleinen ympäri maailmaa, salausvaluuttojen syntyminen ja erilaiset sähköiset maksujärjestelmät nopeuttavat prosessia. Vielä nykyään näette kaupan järjestöt ja palvelut, jotka kieltäytyivät kassasta ja automatisoivat vastavuoroisen asutuksen prosessin. Niinpä meistä kärsimättömät askeleet, häikäilemätön edistys, tulevat tuntemaan meidät lapsuusiän ammuksesta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti