Kuinka paljon suunnittelua rentoutua suomalaisille

22.07.2017

Mukaan keskimääräinen arvioiden suoritti tavalliset kansalaiset, todettiin, että suurin osa ihmisistä, suunnittelee viettää kesälomaa, omasta budjetistaan noin 1400 euroa.

Suomen tutkimusorganisaatio «Nordean», jotka työskentelevät yleisen Rada Pohjoismaissa tehnyt tilauksen tutkimuksen alalla vapaa, vaan heijastavat kuinka paljon rahaa, valmis maksamaan keskimäärin suomalaisten lomiaan. Kuten kävi ilmi, Suomi asukkaat eivät ole huomattavia varoja ja siksi täytyy tehdä vähintään. Tutkimuksen osallistui kansalaisten 18-65 vuotta, vastata kysymykseen, että useimmat asukkaat Suomessa, laskee 1400 euroa koko perheelle.

Mukaan vastaava kysely Tanskassa, kävi selväksi, että ihmiset tässä maassa ovat valmiita pulittaa keskimäärin kesäloma määrässä 1990 euroa, kun taas ruotsalaiset ovat valmiita osittain peräisin 1870 euroa. Merkittävät paikka perheen budjetti annetaan Norjassa, kuten haastatelluista edustajien maan sanoivat he suunnittelivat viettää kesäloma suuruusluokkaa 2160 euroa.

Kuitenkin Olli Karkkainen, erikoislääkäri talouden alalla, väittää, että se on ensimmäinen tutkittava hintojen ero, joka on hivenen sivussa niin pienellä budjetilla. Kuitenkin vain kolmannes suomalaisista suunnittelee lomaa Pohjoismaissa, kun taas suurin osa suosii perinteistä lomamökkejä. Täällä on tärkeä rooli on merkittävä hintaero. Samaan aikaan, jos kesäloma suomalaiset eivät yritä säästää rahaa joululomaa ne näyttävät paljon vaatimattomampi budjetti, takana lähes kaikissa Pohjoismaissa.

On syytä huomata, että tänä vuonna kirjattu kasvua lomakassan, joka on viimeiset kolme vuotta, mutta laski. Samalla on syytä huomata, että vaikka tämä kasvu on melko vähäistä verrattuna Tanskassa, jossa on 2% ja Ruotsissa 7%.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti