Kuinka paljon mainostajat saavat mainoksista?

29.09.2018

Ensinnäkin on syytä huomata, että sivustolla tapahtuvaa mainontaa koskevat tarkasti määritellyt hinnat eivät yksinkertaisesti ole olemassa. Tällä on omat syyt, kun otetaan huomioon resurssin yleisö, sen liikenne ja niin edelleen.

Tulospaikat ovat hyvin omaleimaisia ja niiden omia lakeja, joissa päivittäinen määrä on enintään viisikymmentä kävijää, voit ansaita paljon enemmän kuin osallistumalla 5000 vieraaseen ja käyttäjään. Ensinnäkin mainostajat kiinnittävät huomiota sivuston kohteeseen, sen kohdeyleisöön, liikenteeseen, välttämättömään vakavaraisuustasoon ja olemassa olevien mainosbanderomien esiintymiseen. Lisäksi käyttäjäaktiviteetin astetta tutkitaan laskemalla napsautuksia ja niiden intensiteettiä.

Siten sivuston kannattavuuden tärkeimpiin indikaattoreihin kuuluvat liikenne, mainoksen läsnäolo ja aihe. Samaan aikaan sivustot luokitellaan myös niihin sijoitettujen mainosten lukumäärän mukaan. Ensimmäinen luokka sisältää resursseja, jotka eivät mainosta, koska niillä on erilainen tulotyyppi, toinen luokka mahdollistaa 1-3 bannerin sijoittamisen, riittävä määrä, 3-5 banneriä sijoitetaan sivustoon ja paljon mainontaa, kun 5 bannerista ja paljon muuta.

Jos käännetään sivustojen tulojen taso ymmärrettäväksi rahankieleksi, kuva näyttää tältä: pienellä määrällä mainontaa, resurssin omistaja ansaitsee noin 10 dollaria kuukaudessa, jos keskimääräinen taso nousee 20 dollariin kuukaudessa ja niin, lisäksi riippuen bannereiden määrästä. Toisaalta toimivaltaiset mainostajat, jotka tutkivat sivustoja koskevia tietoja, kiinnittävät ensinnäkin huomiota näkemysten lukumäärään, mutta ei käyttäjien lukumäärään.

Yleisesti ottaen näkemysten määrä voi aina ylpeillä sosiaalisista verkostoista, verkkokaupoista tai verkkopeleistä, joissa käyttäjät voivat jäädä tuntikausiksi. Objektiivisten tilastotietojen mukaan 1000 käyntien päivittäinen indikaattori on käytännössä poissa käytöstä, sillä edes suosittuja resursseja ei voi laskea satoja osumia päivässä. Olisi pidettävä mielessä, että YouTubessa esiintyi jonkin verran erilaisempaa tilannetta, mutta mainosilmoituksen kustannukset ovat tietenkin paljon pienemmät, varsinkin jos kanava suunnataan nuorelle yleisölle. On vielä muistettava, että sivuston teema on mainostajalle, joka on yksi tärkeimmistä kriteereistä, jotka ohjaavat sitä. Suuressa kysynnässä he käyttävät sivustoja, jotka on suunniteltu yleisölle, keski-ikäisille ja joskus nuorille.

On tärkeää ottaa huomioon se, että kun valitset aiheen, sinun on tiedettävä, että kilpailu on melko korkea, sitä monimutkaisempi aihe, sitä enemmän kilpailijoita on olemassa, ja sen vuoksi vaikeampaa on päästä läpi. Esimerkiksi matkailuun liittyvä sivusto tuo omistajalleen enemmän tuloja kuin urheilua käsittelevä sivusto, jossa on sama määrä näkemyksiä. Ja tässä on viihde-teema, vaikka mainostajat eivät ole niin suuressa arvossa, mutta suuren osallistumisen ja tulojen vuoksi se on melko ihmisarvoista.

Tietenkin voit yrittää myydä mainoksia suoraan, mutta tällaisen asiakkaan tavoittamiseksi sivuston omistajan on huolehdittava hänen maineestaan, luottamuksen tasostaan ja nykyisistä aiheistaan. Mutta tämä tapahtuu hyvin harvoin, ja vain muutamia kuuluisia bloggaajia on varaa siihen.

Näin ollen kysytään, onko se kannattaa aloittaa rahaa sivustossasi. Jokaisen pitäisi päättää itsestään, koska tällä alueella heidän on myös tehtävä kovasti töitä täyttääkseen resurssinsa arvokkaalla sisällöllä, joka voi houkutella suurta yleisöä ja saada suosio käyttäjiltä. Kilpailu Internetissä on melko kova ja siksi se ei voi lupaa nopeaa ja helppoa voittoa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti