Kripto-miljardöörit voivat täysin kaapata digitaalisen valuutan markkinat

05.04.2018

Kirjaimellisesti aloittaen suoraan maanantaista suurin osa Crypto-valuutasta alkoi kasvaa nopeasti. Ensinnäkin se katuu Bitcoin, joka on vain yksi päivä onnistunut nostamaan asemiaan 4%, mikä saa hänet jälleen voittaa merkki 7000 dollaria ja laskeutua asemaan 7400 dollaria. Kuitenkin johtava kasvun kannalta oli huomaamaton kolikko Stellar onnistui saada lisää 11%.

Samaan aikaan suurin osa analyytikoista uskoo, että tällainen nopea bitcoinin kasvu voi yhtäkkiä pysähtyä. Syynä tähän oli tieto siitä, että markkinoilla on saanut merkittävää takaisinmaksu sidottu Nobuaki Kobayashi, joka on päättänyt peruuttaa 10000 Bitcoins. Huolimatta siitä, että määrä on maailmanlaajuisesti vähäpätöinen, mutta markkinat, aivan tuskallisesti, voivat reagoida tällaisiin uutisiin. On huomattava, että huomiota kaikkien osallistujien markkinoilla, aina keskittynyt tähän kukkaro, ja kaikki se tapahtuu hänelle pääsääntöisesti näkyy aikana Bitcoin.

Lisäksi kirjaimellisesti viimeisinä päivinä maaliskuun oli yksi uutinen, joka aiheuttaa hermostuneisuus sijoittajien maailmanlaajuisesti. Puhumme siitä, että erilaisilla nettilompakot, on merkittävä määrä Bitcoins, alkoi säännöllisesti tehdä pieniä määriä. Markkina-asiantuntijat ymmärrätte tätä pyrkimyksenä tehdä yhteistoiminta sähköisen omaisuuden suurien omistajien kesken. Heidän mukaansa avulla pienimuotoisen rahavirtoja kriptobiznesa valaita, yrittäen koordinoimaan toimiaan, vaihtamalla ohjeet. Näin ollen, jos nämä epäilykset ovat oikein, ja täysin vahvisti, tässä tapauksessa markkinoiden tapahtumia voi esiintyä, jotka eivät lupaa tuoda mitään hyvää, kun tässä selvästi yrittää toteuttaa laajoja manipulointia.

Sähköverkkoihin, on saavuttanut sellaisen tason, jolla on kyky muuntua uskomattoman tehokkaan rahoitusvälineen, tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Kansainväliset asiantuntijat eivät jätä perusteltuja epäilyjä siitä, että taloudellinen kriptorynka valaat, aikovat yhdistää voimansa ja siten johtaa maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää sähköisen valuuttoja, jossa voima ja vaikutus keskuspankkien.

On kuitenkin syytä huomata, että tällaiset toimet ovat ristiriitojen tärkeimpien tehtävien vastaista taloushallinnon hajauttamisen toteutuksessa. Tässä vaiheessa kaikki on vain vaikutuspiirissä kehittäjiä, jotka voivat yrittää taistella yrittää alistaa kriptorynok. Siksi meidän on luotettava vain heidän vastustukseensa. Tähän mennessä kehittäjät hallitsevat edelleen hallintaa, luomalla ohjelmistoja ja algoritmeja, jotka lisäävät tietoverkkojen monimutkaisuutta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti