Kriittisen valuutan markkinat ovat säänneltyjä

16.07.2018

Kuten olisi pitänyt tapahtua, krypto-valuuttamarkkinat ovat jo nousseet kasvamaan, vaikka joissakin maissa kriittiset pankit ovat alkaneet näkyä ja investoivat.

On syytä huomata, että tässä vaiheessa markkinat ovat kriittisiä valuuttoja, ja se kehittää uusia mahdollisuuksia, joita sille tarjotaan ympäri maailmaa. Asiantuntijoiden mukaan vain kahden viimeisen neljänneksen aikana sijoittajat pystyivät investoimaan erilaisiin hankkeisiin, noin 5,8 miljardin dollarin investointiin. Tämän suunnan kehittymisen myötä on ehdottomasti väistämätöntä, että meidän olisi harkittava keskitettyjen laitosten luomista, ja tämä on täysin oikea päätös.

Nykyaikaiset markkinatilanteet, uudet ilmiöt, ja siksi kannattaa kiinnittää erityistä huomiota sijoittajien kanssa työskentelemiseen ja kehittää täysin erilaiset lähestymistavat, jotka perustuvat tilanteeseen. Todennäköisesti puhumme siitä, että on aika luopua hajauttamispolitiikasta, sillä virallisten toimielinten selkeän hallinnoinnin puitteissa tehtävä työ johtaa aina tehokkuuden lisäämiseen.

Ei ole tarpeetonta muistuttaa, että kriittisten valuuttamarkkinoiden ensimmäisinä operaatioina 2000-luvulla ostokset tehtiin verkkokaupoissa, joissa tukkumyymälöitä myytiin pienemmille liikemiehille ja heille tehtiin joitain alennuksia. Sen sijaan jo liikemiehet käyttivät internetin tarjoamia mahdollisuuksia ja alkoivat jakaa tavaroitaan hinnoilla, jotka olivat paljon alhaisempia kuin markkinahinnat.

Sittemmin pienet kaupankäyntialustat ovat muuttuneet vakaviksi kauppajärjestöiksi, joissa tärkein valuutta laskettiin sähköisellä rahalla. Niinpä digitaalisten valuuttojen suosio alkoi kasvaa nopeasti, ja pelaajien määrä on kasvanut merkittävästi ja samanaikaisesti markkina-arvon määrä on myös lisääntynyt. Tämän seurauksena markkinat ovat saavuttaneet sellaisen tason, että se on jo muodostunut taloudellisesti itsenäiseksi organisaatioksi multimillion dollarin yleisön kanssa. Nyt perinteisille markkinoille on vain yksi asia tunnustaa tasavertaisena kumppanina, uudena toimijana. Tätä varten on ennen kaikkea luotava suhteita valtion rakenteisiin ja luotava täysivaltainen vuoropuhelu heidän kanssaan.

On syytä huomata, että sijoittajien on useimmissa tapauksissa oltava tyytyväisiä projekteihin, joiden investoinnit eivät ylitä useita satoja tuhansia paria, kolme miljoonaa. Näistä operaatioista on melko vaikeaa saada kiinteitä tuloja palkkioiden muodossa, mikä ei selvästikään riitä tukemaan omaa pankkiasi. Näin ollen voidaan päätellä, että pienet investointihankkeet säilyvät keinona ansaita amatööri sijoittajia. Mutta täällä taas on odotettavissa, että sääntelijät haluavat väistämättä hallita tätä pientä markkinoita ja rajoittavat sen toimintaa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti