Kouvolasta Kiinassa käynnisti ensimmäisen tavarajunan

11.11.2017

Kuten tavanomainen käytäntö osoittaa, rautateiden tavaroiden lähettäminen on paljon helpompaa ja nopeampaa kuin merellä tapahtuva. Niinpä perjantaina keskipäivällä lähetettiin Kouvolasta ensimmäisestä tavarajuna, lopullinen määränpää, joka on kaupungin Xi'an, sijaitsee Kiinassa.

On huomattava, että junan on matkustettava noin 8 000 kilometrin etäisyydellä. Samalla, jos lähetät saman lastin käyttäen meriliikenne, hänen matkansa kestää yli puolitoista kuukautta. Tämä juna sisältää 41 konttia, jotka on lastattu koneenrakennusteollisuudelle, puutavaralle ja alusten varusteille.

On huomattava, että kaikki kontit, joissa rahti sijaitsee, kuuluvat Kazakstanin rautatiekuljetusten hallintaan. Lisäksi juna kulkee Venäjän federaation ja Kazakstanin alueen läpi. Samalla Kouvola opas pyrkii tekemään kaupungin keskus, joka tarjoaisi luotettavan rautatieyhteyden Euroopan ja Aasian välillä. Voit tehdä tämän kaupungin, suunnitellut rakentaa terminaalin rautatie- ja maantieliikenteen, joka on ainoa maa.

Samalla kehittäjät tämän hankkeen toivoa, että muut eurooppalaiset yritykset lähitulevaisuudessa, arvostavat etuja tämän reitin, tee se itselleen. Tähän mennessä esimerkiksi useimpien Pohjoismaiden yritysten on käytettävä Keski-Euroopan kautta ei ole kovin kätevää reittiä.

On otettava huomioon se, että Kiinan puoli maksaa puolet tämän rautatieverkon toiminnasta aiheutuvista kustannuksista. Sen vuoksi Kiinassa, Blaze uusi "Silk Road", jonka avulla se voi kasvattaa omaa vientivirrat. Asiantuntijat odottavat, että ensimmäisen junan paluu Kiinasta tulisi aloittaa 29. marraskuuta tänä vuonna.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti