Kääntäessään salausvaluuttaa sijoittajat palaavat jalometalleihin

12.04.2018

Rahoitusasiantuntijoiden enemmistön lausunnon mukaan nykyiset markkinatilanteet edellyttävät uusia olosuhteita, joissa on tarpeen ottaa huomioon nykyinen maailmanlaajuinen geopoliittinen tilanne. Ensinnäkin on syytä huomata, että poliittinen epävarmuus, kuten aina, vaikutti kullan arvoon ja pakotti sen jälleen kasvattamaan huomattavasti hintaa. Tämän vuoksi nykyään on monia myönteisiä tekijöitä.

Yhdysvallat on epävakaa

Tilanne, joka on kehittynyt tällä hetkellä suurelta osin sen jännitteiden vuoksi, Yhdysvallat, joka on käynnistänyt useita kaupparotuja sekä Kiinan että Euroopan unionin kanssa. Merkittävä rooli tässä oli skandaali Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka liittyi Salisburyn erittäin epämiellyttävä tarina, joka johti Venäjän ja lännen väliseen uusiin jännitteisiin. Siten sijoittajat ilmaisevat melko ennakoitavissa olevan halu - sijoittaa perinteisempään omaisuuteen, joka on mahdollisimman suojattu.

Rahoitusjärjestelmä muuttuu tiukemmaksi

Samalla, kun tarkastellaan tarkasti viimeisimpiä tapahtumia ja eri maiden virkamiesten lausuntoja, on täysin selvää, että lähes kaikki valtiot pyrkivät tiukentamaan huomattavasti finanssipolitiikkaansa. Monet keskuspankit ovat jo ilmoittaneet aikomuksistaan, nostavat huomattavasti korkoja ja monet niistä ovat jo alkaneet työskennellä. Siten yksi kerrallaan lausuntoja siitä, että rahapolitiikkaa olisi välittömästi seurattava, mikä johtaa siihen, että markkinoihin liittyy arvopaperikauppojen lisäriski.

Kullan kysyntä kasvaa

On syytä huomata, että kulta kysyntä markkinoilla, erityisesti viime aikoina, on skyrocketing. Ensinnäkin tämä johtuu teollisuuden kysynnän lisääntymisestä. Uuden teknologian käyttö vaatii tämän jalometallin käyttöä ja kasvava jännitys maailmassa, vain kannustaa sen kasvua, joka jo tässä kuussa on 4-5 prosenttia. Hopea tuntuu rennommalta, koska sillä on jo jatkuvasti kysyntää. Ainoa tekijä, joka voi vaikuttaa hopeakustannuksiin, on tarjonnan väheneminen, mikä automaattisesti luo tämän resurssin alijäämää.

Kriptorynok jäähtyy

Uskomattoman nousukauden jälkeen salausvaluuttojen kysyntä on myös vähentynyt huomattavasti, mikä on myös syy investointien suuntaamiseksi uudesta sektorista tutummaksi. Jo pitkään, suosituin digitaalisten valuuttojen, osoittaa dynamiikkaa kohti poistoa. Näin ollen suurin osa sijoittajista joutuu vain harkitsemaan uudelleen salkkujaan ja kääntämään katseensa jalometalleja kohti.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti