Kiinassa alkoi roduttaa torakoita teollisuustasolla

16.12.2018

Suurimmat torakoiden kasvatuspaikat sijaitsevat Kiinan Sichuanin maakunnassa. On kuitenkin syytä huomata, että tämä on kaukana ainoasta paikasta, jossa torakoita kasvatetaan teollisuusraiteille, maassa on melko paljon samanlaisia maatiloja. Farmin omistaa Gooddoorin lääkeyritys. Nykyään maatilan lemmikit ovat noin 6 miljardia euroa. Tekniikan mukaan kaikki torakat rodut, elävät täällä koko elämänsä ajan kuolemaansa asti.

Tämän jälkeen kuolleiden hyönteisten massaa käsitellään kuumalla höyryllä, pestään perusteellisesti, kuivataan ja asetetaan sitten erityiseen valtavaan säiliöön, jossa uute valmistetaan. Tämä työkalu on melko laaja käyttö lääkkeissä, lisättynä ravitsevista kosmeettisista naamioista, balsamikoista hiukan hiuksiin, jopa laihdutusta aiheuttavista keinoista. Paikallisten asiantuntijoiden mukaan tämän tuotteen ydin voi jopa torjua mahahaavan. Lisäksi niiden omien vakuutusten mukaan se auttaa syövän esiintymisessä mahassa.

On huomattava, että kasvatusviljelijöiden harjoittavien tilojen määrä Kiinassa on kasvanut tasaisesti vuosittain, koska torakoita käytetään paitsi lääketeollisuudessa. Ne auttavat maata ratkaisemaan vakavan ongelman, joka aiheutuu valtavan määrän jätteistä, jotka voidaan kierrättää näiden hyönteisten kanssa. Ja tämä on tärkeää, sillä yli miljardin ihmisen väestö tuottaa uskomattoman määrän jätettä, mikä on melko vaikeaa selviytyä perinteisistä lähestymistavoista. Ensinnäkin puhumme elintarvikejätteistä, jotka tukkivat kaikki kaatopaikat maassa, ja vain torakat voivat auttaa ratkaisemaan tämän ongelman.

Yksi Kiinan suurimmista kaupungeista on torakoita, joka sisältää noin miljardi hyönteistä. Joka päivä tämän yrityksen alueella absorboidaan noin 50 tonnia orgaanista jätettä. On syytä huomata, että maatilan omistaman yrityksen johto on jo päättänyt, että ensi vuonna kolme muuta tällaista yritystä avataan. Lisäksi torakat käyttävät paitsi hyviä jalostajia, mutta niitä käytetään jopa silloin, kun ruokitaan kaloja taimitarhoissa ja lemmikkieläimissä.

Ei ole tarpeetonta huomata, että uuden teollisuuden kehittymisen pitää olla aivan tavoin, koska maa ilmoitti torjuntaan sikaruttoa vastaan, minkä seurauksena asetettiin kielto ruokkia eläimiä jätteellä. Täten kasvatus torakoita oli odottamaton ratkaisu ongelmaan. Samalla todetaan erikseen, että tämäntyyppinen yritys tarjoaa korkean teknologian käyttöä, joka on välttämätöntä niin suuren karjan ylläpitämiseksi.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti