Kiinan älypuhelimet ovat murskaneet Samsungin maailmanmarkkinoilla

06.12.2018

Kuten kävi ilmi, Samsungin liiketoiminta on viime aikoina ollut melko huono, koska se joutuu kilpailemaan uusien tavaramerkkien kanssa, kuten Xiaomi, Huawei ja vastaavat kiinalaiset yritykset, jotka nopeasti valloittavat maailmanlaajuiset markkinat. Niinpä he kykenivät merkittävästi painamaan korealaista valmistajaa, joka työskentelee budjetin keskisuurten älypuhelinten segmentissä.

Tämä tuli tunnetuksi Jong-jin Ko: n suulta, jossa oli yksi Samsungin tärkeimmistä divisioonista. Siitä, että tällainen lausunto on tehnyt yrityksen korkean tason edustajan edustaja, voidaan todeta, että yrityksen liiketoiminta on edennyt viimeisen kerran niin pahasti, ettei hän edes epäröinyt mainita kriisiä. Myös yhtiön ylin päällikkö myönsi, että hän oli hyvin pahoillaan ymmärtänyt, että hänen johtajuutensa ei voinut käyttää kilpailijoiden kokemuksia, jotka osoittivat suurta joustavuutta hinnoittelussa.

Vielä äskettäin yrityksensä katsottiin olevan budjettisegmentissä ja keskisuurissa älypuhelimissa, ja sen ansiosta se onnistui pitämään yllä johtavaa asemaa markkinoilla. Tuotteiden myynnin osalta korealainen yritys on ohitettu kaikilta osin jopa sellaiselta jättiläiseltä kuin Apple.

Nykytilanteeseen liittyen, Ko korosti erityisesti, että tässä vaiheessa on lähes mahdotonta tehdä muutoksia, koska yrityksen koko strategiaa on tarpeen muuttaa merkittävästi. Jotta voit tehdä muutoksia, sinulla on oltava paljon aikaa, mikä valitettavasti tässä vaiheessa Samsung ei ole. Ainoa pelastus tässä tilanteessa, kun taas voit soittaa uudelle älypuhelimelle, jolla on suuria toiveita. Yhtiön päällikkö sanoi, että lähitulevaisuudessa tuotteidensa myynnin odotetaan kasvavan merkittävästi, varsinkin kun uusi mallisarja Galaxi S10 saapuu myymälähyllyihin.

Samalla Mr. Ko huomasi, että mallia myydään paljon edeltäjiensä halvemmalla, mutta laatu pysyy korkealla tasolla. Samaan aikaan on otettava huomioon se, että perusasetuksen uusien älypuhelinten kehittäjien on tehtävä joitain pieniä kompromisseja, jotka tekevät siitä jonkin verran enemmän budjettia. Tämän lisäksi hän korosti erikseen, että jopa tässä kokoonpanossa, heidän laitteensa pystyvät kilpailemaan asianmukaisesti jopa Applen tuotteiden kanssa iPhonen XR: ksi. Joten, on täysin luottamus siitä, että heidän tuotteensa voivat olla johtava markkina-asema uusien lippulaivamallien ansiosta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti