Kiinan ja Yhdysvaltain välinen konflikti voi johtaa talouskriisiin - asiantuntija

29.03.2018

Voittaja otsikko laureaatti Nobelin alan taloudellisten suhteiden Robert Shiller, kiinnitti huomiota siihen, että mukaan hänen vakuuttunut, kasvava kriisi suhteita Kiinaan ja Amerikan yhdysvaltojen, se voi laukaista uusien katastrofien toteutumista, jotka vaikuttavat koko maailmantalouteen.

Erityisesti asiantuntija sanoi, että meneillään oleva Yhdysvaltain presidentti Donald Trump protektionismi estää häntä varmistamaan hyvät suhteet alan yhteistyötä Kiinan kanssa. Vain Schiller totesi, että päätös, joka ei ole niin kauan sitten hyväksynyt Yhdysvaltain presidentti, joka koskee uusien tullien tuotettujen tavaroiden Kiinan alueella, ei johda mitään hyvää. Samalla uudet tullitariffit alumiinin ja teräksen tuonnille ovat jo täysimittaiset.

Talousasiantuntijan mukaan ensimmäiset niistä, jotka kokevat kaikki näiden vaiheiden kielteiset seuraukset, ovat tuottajia, jotka työskentelevät Yhdysvaltojen alueella. Loppujen lopuksi tiedetään hyvin, että kiinalaisten tuotteiden tarjonta on yksi teollisuuden sisäisen kehityksen ratkaisevista tekijöistä. Lisäksi on syytä huomata, että lähes kaikki edustajat amerikkalaisen liike, käytetään työtä pohjalta kehityssuunnitelmien kehitetty, suunniteltu monien vuosien ajan. Nyt liikemiesten on kuitenkin tarkistettava kaikki hätätilanteessa ja aloitettava työskentely tyhjästä. Tämä ei kuitenkaan ole maan suurin taloudellinen vakaus, koska nämä toimenpiteet heikentävät sijoittajien luottamusta, mikä voi johtaa kaikkein tuhoisiin seurauksiin. Niinpä tällä taustalla, jopa merkittävällä tullitariffien korotuksella, ei ole yhtä paljon vaikutusta kuin taloudellisten mahdollisuuksien puute.

Kaikista näistä syistä, on mahdollista tehdä vain yksi looginen johtopäätös, jonka mukaan syntymässä taloudellinen vastakkainasettelu Yhdysvaltojen ja Kiinan tasaisesti johtaa taantumaan, ainakin.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti