Kiinan hallitus aikoo käynnistää oman salausvaluutan

19.07.2018

Jotkut asiantuntijat alan talouden perustellusti olettaa, että painostamalla kaikkeen liittyy kriptovalyutnym markkinoilla, Kiinan hallitus valmistelee perustaa tuotantoa omien digitaalisen valuutan yli kaksi vuotta sitten, aivan ensin testata algoritmin suunniteltu käytettäväksi välineenä salausvaluutta. Odotusten mukaisesti, uusien maksuvälineiden, auttaa maata pitkälti säästää pankkitoimintaan ja sen soveltamista laajennetaan kaikilla elämän aloilla.

Mukaan suunnitelma perustajista, uusi maksu keinoja, pitäisi olla hyvä vaihtoehto käteiselle. On luonnollista, että sen hallussa siirretään sähköiseen muotoon lompakot, valvoa, että vie liikepankkien. Siten laatijat tätä ajatusta, uskotaan, että käyttö kryptovaluutta, on merkittävä etu, koska se on tarkoitus toteuttaa vähentynyt huomattavasti liittyviä kustannuksia.

Tällöin koska toukokuun loppuun tämän vuoden merkitty elvyttämistä Kiinan hallitus tähän suuntaan. Ensimmäisinä toimina se jätettiin määrää neljästä, patentteja, jotka liittyvät alan digitaalisen valuutan. Lisäksi asiantuntijat huomauttavat, että viime vuonna Kiina on aktiivisin tällä alueella, jolloin niiden käsittely WIPO edustajia vastuussa immateriaaliasioiden. Ja hänen toimintansa, vain mainitut asiat blokcheynov tekniikkaa.

Tätä taustaa vasten, se on aivan selvää, mitä Kiinan hallitus valmistelee johtavana analyytikkona maassa koko maailmassa, hän sanoi, että hänen maansa, melkein kaikki on valmis alkaa tuottaa omia kryptovaluutta. Hänen mukaansa se on jo luonut vankan pohjan, jonka avulla voidaan alkaa tuottaa oman kansallisen kryptovaluutta. Hän on vakuuttunut siitä, että tämä askel on sanelee hyvin objektiivinen olosuhteisiin ja ovat looginen ratkaisu. Hän sanoi, että kauan sitten, maansa, maksujärjestelmät, muuttui kiinteä monikansallinen liiketoimintaa, jossa biljoonia liikevaihto.

Huolimatta siitä, että Kiinan johdon noudattaa erityistä varovaisuutta alalla sähköisten maksujen kuitenkin tästä loistava tulevaisuus, joka ei saa jäädä jälkeen. Niinpä tätä kysymystä, ennemmin tai myöhemmin, on vielä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti