Kiinalaiset yritykset ovat tajunnut, miten saada halpoja lainoja

02.06.2019

Aasian aluetta leimasi uusi keksintö, joka on nyt rahoitusalalla. Investointien houkuttelemiseksi niiden kehittämiseen yritykset tarjoavat mahdollisille sijoittajille mahdollisuuden ostaa erityisiä joukkovelkakirjoja, jotka voidaan myöhemmin vaihtaa omiin osakkeisiinsa. On huomattava, että tällaisten arvopapereiden liikkeeseenlaskun laajuus on moninkertainen viimeisten kymmenen vuoden aikaisempiin lukuihin verrattuna.

Asiantuntijat huomauttavat, että Kiinassa tällaisten varojen tuotanto on kasvanut jopa 1590% neljän viime vuoden aikana. Tämä on edullisin tapa saada rahoitusta paikallisten yritysten edustajille. Tässä tilanteessa on kuitenkin toinen vaihtoehto - kun epäonninen velkoja voi yhtäkkiä tulla rahoitetun yrityksen yhteisomistajaksi. Järjestelmä on kuitenkin niin yksinkertainen, että toimivaltainen henkilö pystyy ymmärtämään työnsä periaatetta. Tämä keksintö liittyy siihen, että yhtiö tuottaa vaihtovelkakirjalainoja, joita voidaan käyttää samalla tavalla kuin normaalissa tilanteessa ja joka saa siitä osuutensa kiinteistä tuotoista. Lisämahdollisuus tarjotaan myös silloin, kun sijoittaja vaihtaa tämän omaisuuden omistamiinsa osakkeisiin, jolloin siitä tulee sen yhteisomistaja.

Tämä antaa lisäetuja.

Tällaisen menestyksen salaisuus johtuu pääasiassa siitä, että tällaiset investoinnit ovat kätevämpiä ja turvallisempia, koska se tarjoaa rahoittajalle lisämahdollisuuksia vaihto-muodossa. Näin ollen, kun olet ostanut 100 dollarin joukkovelkakirjalainan, sen omistaja pystyy aina vaihtamaan sen 10 yhtiön osakkeelle, ja jos markkinoilla, näiden joukkovelkakirjojen arvo laskee merkittävästi sellaisiin rajoituksiin, jotka tulevat yksinkertaisesti kannattamattomiksi, se voidaan aina taata vaihdettavaksi yrityksen varoihin. . Toinen pieni ero näiden joukkovelkakirjojen välillä on se, että niiden taattujen tulojen prosenttiosuus on jonkin verran pienempi kuin muiden vastaavien arvopapereiden. Tämä on kuitenkin eräänlainen maksu siitä, että sijoittajalla on aina mahdollisuus vaihtaa. Siten tällainen liiketoimi tulee lopulta kannattavimmaksi molemmille osapuolille, koska tämä on ehkä ainoa tapa saada useimmat yritykset rahoitusta.

Tämäntyyppisten taloudellisten suhteiden valtavan suosion kasvun salaisuus on useita tekijöitä kerralla, ensinnäkin: viime aikoina lainat ovat tulleet erittäin kalliiksi ja niiden korkotaso kasvaa jatkuvasti. Toiseksi: valtion lainat, tämä on melkein unohtumaton yrittäjien unelma. Tässäkin on myös kielteisiä ilmiöitä, mutta ne ovat niin pieniä, että niiden suora hyöty aiheuttaa kasvavaa kysyntää.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti