Keskimääräisen palkan koko Suomessa on noin 2,5 tuhatta euroa

21.09.2017

Kuten kävi ilmi, kaikkialla Suomessa suoritettujen palkkojen perusteella on olemassa samoja tuloja. Erityisesti todettiin, että esikouluopetuksen oppilaitosten, lääketieteellisen henkilöstön ja rakennuttajien työntekijät ovat keskimäärin keskimäärin kuukausipalkkaa eli 2,5-2,2 tuhatta euroa.

Kuten pysyvän työpaikan ja täystyöllisyyden omaavien kansalaisten keskuudessa suoritetuissa tutkimuksissa todettiin, tyypillisten kuukausitulojen suuruus oli 2,5 tuhatta euroa ilman veroja. Tämä kerättävät tiedot kerättiin Tilastokeskuksessa, jolle perustettiin ad hoc -työryhmä.

On tärkeää huomata, että asiantuntijat, jotka suorittivat työtä, otti käytännössä kaikki ylimääräiset ylimääräiset bonukset, jotka maksettiin ylityötunneista ja palkkojen korotuksista sekä hallintopalkkioista. Oikeudenmukaisuuden vuoksi on syytä huomata, että tutkijat, jotka suorittivat tutkimusta, eivät hyväksy loma- ja palkkion suuruutta työstään, ei lasketa kuukausipalkkaa.

Samalla se oli mahdollista ja määriteltävä kansalaisten määrä 2,5-2,6 tuhannesta eurosta, joiden määrä osoittautui noin 69 tuhannelle kansalaiselle. Samaan aikaan tutkijat huomauttivat, että tämäntyyppisten työntekijöiden keskuudessa osoittautui sellaisia erikoisuuksia kuin esikouluisten lasten laitosten työntekijät, rakennuttajat ja hoitohenkilökunta.

Asiantuntijat arvioivat kuitenkin keskimääräistä palkkaa, jonka määrä ylitti 3,36 tuhatta euroa muilla toimialoilla. Todettiin, että palkkataso monessa suhteessa riippuu hallussa olevasta asemasta. Lisäksi todettiin, että useimmissa tapauksissa (63%), palkansaajien täysipäiväisesti siirtyvien kansalaisten osalta, oli paljon alhaisempi.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti