Keliberin yhtiö aikoo rakentaa suurin yritys tuotantoon litium

20.07.2017

Ensinnäkin, on syytä huomata, että Keliberin yhtiö seisoo alkuun asti mutkittelevan ja vaikea polku uuttamalla kaikki tarvittavat luvat rakentamiseen suurimman alueella kaivos- ja jalostuksen, kaivos- litium. Ratkaista monia teknisiä ja taloudellisia kysymyksiä, ennen kuin voi edetä alussa rakentamisen.

Kuitenkin rakentaminen on jo suunnitteilla syksyllä ensi vuonna, johdolla yhtiö, aikoo rakentaa suurin kaivoksen, jonka avulla on mahdollista tuottaa kaupallisessa litium. Kuitenkin ennen siirtymistä varsinaista työtä, on hankittava lupa louhinta itsensä ympäristövirastoilta. Suunnitelmissa on, että kokoelman kaikki tarvittavat asiakirjat vuoden sisällä, ja vasta sitten, voit aloittaa rakentamisen ja kaivosteollisuuden.

Lisäksi tämä hanke on merkittävä, että sen investoinnit osoitetaan noin 170 miljoonaa kerätään tavallisten kansalaisten. Siten se on kansallinen hanke, sijoittaneet ja rakensi tavalliset ihmiset. Alkuvaiheessa, yhtiö ei ole ollut helppo saavuttaa investointeja hyvämaineinen yritykset, ja siksi oli turvauduttava omilla yrittäjät ja tavalliset yksityishenkilöt. Juuri tällä hetkellä, se onnistui luomaan neuvottelut ulkomaisten sijoittajien.

Tässä vaiheessa, se löysi neljä talletukset natriumhydroksidia, joka on uutettu litiumista. Tässä vaiheessa on syytä arvioida kannattavuuden kehitystä, joka on tarkoitus avata tie. Työ rahoitustukea tämän hankkeen arvioidaan valmistuvan tänä syksynä lisäksi edustajat kehittäjä sanoi, että alueella on paljon potentiaalia.

Kuten tiedetään, soveltamisala litiumia nykyaikaisen teknologian on melko kysyntää aina akut matkapuhelimia Sähköajoneuvojen.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti