Kanadan hallitus myönsi virallisen aseman kryptografialle

12.06.2018

Kanadalainen johto on päättänyt myöntää kriptovalyutnym and Exchange lämmönvaihtimet, virallinen asema. Paikallisissa tiedotusvälineissä, uudet säännöt julkaistiin, jota seuraa uusien jäsenten maan rahoitusmarkkinat.

Tämän päätöksen tekemiseen, on pitkä vastaisesta työstä saatuja varoja laittomin keinoin. Hallitus piti täyttää erityisryhmien käsittelevät rahoitusjärjestelyistä. Tuloksena oli, että alueella tunnustetaan se, että Kanadan hallitus on edistynyt huomattavasti alalla laittoman rahan kierto tekemällä lähes kaikki esittämät vaatimukset komissio. Ytimessä laskun erikseen on huomattava, että kaikki tehdyt muutokset oikeudelliseen kehykseen maan, on tarpeen, jotta voidaan tehokkaasti torjua terrorismin rahoituksen ja rahanpesun varat saatu laittomin keinoin.

Kuten asiakirjassa, nyt, järjestöjen ja yksityishenkilöiden alalla toimivien digitaalisten valuutan, saavat virallisen aseman kohteena taloudellista toimintaa, riippumatta siitä, ovatko ne ulkomaan tai Kanadan kansalaisia. Samaan aikaan uusien tulokkaiden, rekisteröidään virallinen edustaja Central Bank of Canada, ja ajattelua noudattaa sääntöjä ja vaatimuksia säädin.

Erityisesti uuden lainsäädännön mukaan kaikki, poikkeuksetta lämmönvaihtimet ja kriptovalyutnye vaihtoa olisi annettava tietoja kulusta suurten liiketoimia. Siten osallistujat kriptovalyutnogo markkinoilla toimivien Kanadassa, on ilmoitettava kaikki liiketoimet ja liiketoimet, joiden summa on yli 7700 dollaria (10000 CAD). Lisäksi kaikki resurssit mukana kaupassa kryptovaluutta vaaditaan toteuttamaan personointiin asiakkailleen.

Samaan aikaan jotkut asiantuntijat katsoivat, että uuden lainsäädännön vaatimukset yritysten mukana kriptovalyutnym liike, liian raskas, se varmasti merkittävästi, estää niiden täyttämistä. Arvioiden mukaan taloudellisen asiantuntijoiden uuden lainsäädännön vaatimukset, suhteellisen suuria taloudellisia liiketoimia suoritetaan digitaalisessa valuutoissa, sekä kerätä tietoa niistä johtaa siihen, että yritykset ovat paljon ylimääräistä työtä valtavia määriä. Lämmönvaihtimet ja kriptobirzham, on tarpeen kerätä valtava määrä tietoa liiketoimista, jotka ylittävät 7700 dollaria, ja säännöllisesti raportoida niistä. Lisäksi huomattava määrä rahaa edellyttää näiden tietojen tallentamista.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti