Kaivostoimintaan osallistuneiden virusten määrä kasvoi 7-kertaiseksi

28.06.2018

Hakkerit ympäri maailmaa ovat aktiivisesti luomassa haittaohjelmia, jotka auttavat heitä hankkimaan salausvaluuttaa. Kuitenkin tämä seikka on pilvinen siitä, että huijarit ovat kehittäneet virukset tartuttavat matkapuhelimia ja henkilökohtaisia tietokoneita. Tärkeimmät vitsaus ongelma piilee siinä, että pääsääntöisesti, omistajan kimppuun laitteen epäilee mitään pitkään.

Mukaan tutkimuksen mukaan McAfeen asiantuntijat vuoden ensimmäisellä neljänneksellä tänä vuonna, todettiin noin 2,9 miljoonaa haittaohjelmia, ja sovellukset, joita käytetään hakkerit kryptovaluutta tuotantoon. On huomattava, että tällaisten virusten määrä on vain neljäsosassa kasvanut lähes 7 kertaa. Vain viime vuoden lopulla tämä luku ei ylittänyt 400 tuhatta virusta. On huomattava, että huijarit tartuttaa haittaohjelmia ei ole vain yksinkertaisen käyttöliittymän laitteita, mutta myös tunkeutua yritysverkkoon, ohittaen kaikki turvatasoa.

Haittaohjelmia virukset kaivostyöläisten, tunnettu siitä, että suora aineellisia menetyksiä, ne eivät aiheuta, samaan aikaan, ne ylikuormittaa tartunta laitteen, käyttää resursseja ja siten hidastaa niiden toimintaa. Johtuen siitä, että tavalla tai toisella, mutta kryptovaluutta edelleen nousta, cyberhawks kehittämään yhä uusia ja kehittyneempiä virusten kaivostyöläisten, joka on erittäin vaikea taistella. Lisäksi jotkut hakkeriryhmiin, älä lopeta pelkästään tuotannon digitaalinen valuuttoja, haittaohjelmia tarttumasta käyttäjien laitteisiin, tämän lisäksi, he asettavat erityisiä ohjelmia, jotka valvovat kanssa toteutettavista kryptovaluutta puhelimen haltijan.

Toinen suosituimmista kohteista hyökkäyksille ja hakkereille valitaan valtion laitoksista, erityisesti lääketieteen alan toimijoista. Kun estämällä organisaatioiden tietokoneet, tunkeilijat vaativat kiinteän sulkemisen maksamista tehokkuutensa palauttamiseksi. Ja on syytä panna merkille, että hyökkääneet laitokset, ei ollut muuta tapaa, miten maksaa huijauksia.

Asiantuntijat "Kaspersky Lab", on tehnyt oman tutkimuksen, jonka aikana he ovat havainneet, että kahden viime vuoden aikana, virusten Miner laite noin 2,7 miljoonaa käyttäjää ovat saaneet tartunnan. On myös huomattava, että iskujen kohteet eivät ole pelkästään henkilökohtaisia tietokoneita vaan myös älypuhelinten käyttäjiä.

Näin ollen, jos laite yhtäkkiä hidastuu, hidas vasteena käyttäjän komentoihin, sitä todennäköisemmin se on jo infektoitu Crypto-virus, ja valitsee teho kaivos- digitaalisen valuutan. Lisäksi tässä tapauksessa huomattavasti nopeammin laitteen akku alkaa purkautua. "Kaspersky Lab" asiantuntijat neuvovat, jos epäilet, että laite on altistunut tartunnalle, sinun tulisi välittömästi päivittää käyttöjärjestelmän ja kaikki sovellukset poikkeuksetta. Jotta ei aiheettaisi haitallisia ohjelmia laitteellesi, sinun tulisi huolellisesti käsitellä postia paljastamatta ne ilmoitukset, joita ei odotettu. Lisäksi sinun on asennettava luotettavin virustorjuntaohjelma, jotta voit suojata itsesi tulevilta hyökkäyksiltä.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti