Juhlaa joulua varten noin 10% suomalaisista suunnittelee lainaa

24.11.2017

Nordean huolenaiheen jälkeen se harjoitti taloudellista toimintaa ja suoritti itsenäisen tutkimuksen, minkä jälkeen hänellä oli joitain uteliaita tosiseikkoja, jotka vastaajat aloittivat. Huolion tutkimuskeskuksen työntekijät pystyttivät todistamaan, että Joulun juhlan aikana Thousand Lakes -maiden asukkaat aikovat viettää vähemmän rahaa kuin he saivat viime vuonna.

Lisäksi jotkut vastaajista myönsivät, että juhlaisen tunnelman luomiseksi heidän on lainattava rahaa pankilta. Samanaikaisesti Nordea Pankin työntekijät tekivät oman ennusteen, jossa he ehdottivat, että keskimääräisen suomalaisen asukkaan suunnittelemien talvilomien kulujen määrä on enintään 490 euroa. Samaan aikaan, kuten kävi ilmi, lahjoja varten suomalaiset käyttävät keskimäärin enintään 200 euroa.

Näin ollen yksi tutkimuksen aloittelijoista Olli Kärkkäinen joutui yllättäen sanomaan, että vaikka Suomen talouden kehityksen positiivinen dynamiikka ei voinut motivoida väestöä, käytä enemmän rahaa lomille. Lisäksi todettiin, että tänä vuonna suomalaiset olivat säästävämpiä, sillä vuosi sitten joulumyynti oli keskimäärin yli 517 euroa.

Tämän lisäksi tutkijat pystyivät osoittamaan, että noin 10% vastaajista lainaa lainaa juhlistamaan joulua arvokkaasti. Kuitenkin 15% miehistä kerrottiin, että he eivät aio ostaa lahjoja tänä vuonna lomille.

Samaan aikaan Suomen kaupparyhmä päätti kommentoida tutkimuksen tuloksia ja esittää oman versionsa. Tämän järjestön edustajien mukaan he ovat varmoja siitä, että tänä vuonna suomalaisilla on syytä viettää huomattavasti suurempia määriä viime vuoteen verrattuna. Lisäksi he sanoivat, että heidän maanmiehensä äskettäin toteuttavat juhlallisuuksiin valmistautumistaan etukäteen, mikä johtaa epätarkkuuksiin tehtyjen tutkimusten aikana.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti