Joulumyynti on alkanut kaikkialla Suomessa

25.12.2017

Koko maassa on pitkään ollut levinnyt perinne, jossa myymälät myyvät. Tämä ilmiö on kuitenkin tyypillisempi joulun jälkeiselle jaksolle. Joissakin myymälöissä oli kuitenkin houkuttelevia merkkejä, jotka houkuttelivat ostajia houkuttelevilla alennuksilla odottamatta tärkeimpien talvisten juhlien alkamista.

Samaan aikaan on syytä huomata, että joidenkin vaatekauppojen esittelyt ovat jo alkaneet herättää kirkkaita merkkejä ja lupaavat merkittäviä alennuksia. Jotkut myyntipisteistä pystyvät miellyttämään potentiaalisia ostajiaan vähentämällä tavaroiden kustannuksia, joskus jopa 50%. Tässä tapauksessa on tärkeää huomata, että tämä ilmiö voidaan havaita jo viime viikolla.

Nordnet Bank puolestaan on jo kommentoinut nykytilannetta sillä, että tämä ilmiö syntyy yhä kasvavan kilpailun perusteella. Samaan aikaan myös tässä rahoitusorganisaatiossa jaettiin omia havaintoja, jotka osoittavat, että noin 60 prosenttia potentiaalisista ostajista on ostanut tarvittavat tavarat verkkokaupoissa.

Tuuli Loikkanen, joka on yksi Suomen ammattiliiton edustajista, ilmaisi mielipiteensä nykytilanteesta ja huomautti, että hiljattain ostajasta on tullut varsin hajanaisia, koska hyvin erilaisia toimia toteutetaan. Lisäksi suurin osa myynnistä alkaa paljon ennen lomaa. Ja tällaisia asioita löytyy kaikkialta, ja niiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Sillä välin ammattiliitto itse toteaa, että tänä vuonna on syntynyt erittäin suotuisa tilanne mahdollisille ostajille. Ensinnäkin heidän mielestään lievä talvi edesauttaa sitä, että lämpimät vaatteet ovat tänä vuonna paljon alhaisemmat. Lisäksi talviurheilun ystäville löytyi ainutlaatuinen mahdollisuus varustaa perusteellisesti edullisia laitteita. Älä kuitenkaan unohda, että useampia myymälöitä, 25. ja 26. joulukuuta, suljetaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti