Jälleen kysymys palkoista

25.06.2017

Mukaan esitetyt tiedot, yli 50% työskentelee suomalaisista kannatti että mukaan palkankorotuksen, ei enempää kuin kaksi prosenttia. Tiedot saatiin lähteistä, jotka ovat merkityksellisiä työmarkkinoilla.

Samalla, neljännes vastaajista ilmaisseet haluavansa tasolle heidän palkastaan, eivät pysy paikoillaan, ja niiden kasvu on ylittänyt kahden prosentin rajan. Vain joka kymmenes vastaajista sanoi, että ei tarvitse nostaa palkkoja, koska se ja niin tyytyväinen kaikkeen. Se, mikä on merkittävä tässä tutkimuksessa on se, että vastaajat voidaan helposti jakaa eri ryhmiin, mukaan järjestyksessä linjaa, joka puoluetta ne tukevat. Ohjelma sisältää eniten osapuolet toimittivat vaihtoehtoja sisältävän palkkataso, ja tästä syystä merkittävä osa suomalaisista, ilmaisi tukensa näille aloitteille. Vain 27% poliitikot ovat vakuuttuneita siitä, että maa on lisättävä palkkoja 1-2%. Täten käy ilmi, että suurin osa väestöstä on tällä hetkellä tyytyväinen tilanteeseen, heijastuu niiden taso hyvinvointia.

Kuitenkin Parlamentti ei laantua lämmitetty väitteet tältä osin, ja kunkin osapuolen, kuten aina, tuntuu oikealta. Kuitenkin merkki siitä, että yli puolet työväestön maan, eivät ole vielä täysin tyytyväisiä taloudelliseen tilanteeseen, riippuen palkkatasoon, ja haluaisin niitä lisäämään palkkoja.

Toisaalta, neljännes työntekijöiden ja toimihenkilöiden, jotka uskovat, että jopa yksi tai kaksi prosenttia, lisäämään palkkaa, eivät ole riittäviä, jotta he tuntevat olonsa mukavaksi. Kuitenkin kaikki kuten aina riippuu siitä, mitä päätös tulee politiikka onko vaatimaan ainesosia kärsivät tietyn ajan, vai onko se, käsitellä tätä asiaa tiiviisti.

Lue myös:

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti