Japanin asuva sai vankilatuomion kriittisen valuutan tuottamiseen

07.07.2018

Äskettäin jossakin japanilaisessa tuomioistuimessa järjestettiin kuulemistilaisuus 24-vuotiaan nuoren miehen tapauksessa, joka yrittää ansaita rahaa kryptovaluuttoihin. On syytä huomata, että välineenä harjoittaa toimintaansa, epäonninen kaivostyöläjä, päätyi käyttämään käsikirjoitus Coinhiveä, joka tarjoaa työtä selaimen tilassa. Paikallisten tiedotusvälineiden edustajien mukaan nuori mies pidätettiin aiemmin tänä vuonna ja syytökseksi hänet syytettiin digitaalisen valuutan laittomasta louhinnasta. Kuten totesi, kaveri onnistui työskentelemään tällä alueella kuukauden sisällä, minkä jälkeen hänet pidätettiin.

Tutkinnan aikana tunnetusti tärkein maksu on se, että alku vähäinen, päätti heti mennä laittomaksi, asettaen haittaohjelmansa, joka on tarkoitettu kaivostoimintaan, käyttäen muiden ihmisten elektronisia laitteita. Ensinnäkin on huomattava, että nuori hyökkääjä ei kehittänyt ja toteuttanut haittaohjelmia yhdellä suosituimmista työkaluista, vaan alkoi myös mainostaa sitä. Kuukauden ajan, kunnes huijari pidätettiin, hänen tartunnan saaneesta tuotteestaan latasi hieman alle sata käyttäjää. Viruksen tartunnan saaneiden työkalujen kehittäjien etujen vuoksi sen nimeä ei paljasteta.

Tutkinnan päätyttyä kuitenkin kävi ilmi, että aloittelevan verkkovastaava onnistui ansaitsemaan epäilyttävän toiminnan aikana, jonka määrä ei ole 45 dollaria. Huolimatta tällaisesta merkityksettömästä ansioiden määrästä huolimatta japanilainen oikeus pysyi vakavana ja antoi nuorelle hakkereille yhden vuoden vankeusrangaistuksen. Tuomioistuin kuitenkin ilmeisesti otti huomioon vastaajan vilpittömän parannuksen, ja rangaistusta lievennettiin lykkäämällä hänen teloitustaan kolmeksi vuodeksi. Siten rikoksentekijä on kolmen vuoden ajan velvollinen käyttäytymään erittäin varovasti ja ei toistamaan aiempia virheitä, muuten hänellä on riski mennä vankilaan jo todellisessa ajassa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti