Jalometallit analyytikko suositeltavaa varastoida kultaa

05.07.2018

Ensimmäinen asia, sanoo Frank Holmes, on johtava analyytikko jalometallien markkinoilla, tämä on mitä pitäisi välittömästi ottaa esimerkiksi Kiinan ja Venäjän, joka äskettäin työskennelleet täydentää omia varastoja kultaa. Hänen mukaansa molemmat valtiot, yrittävät hajauttaa varansa, sillä dollari on hiljattain käyttäytyy siten, että se ei ole enää tarpeen täysin luottaa.

Samoin, asiantuntija ilmaisi mielipiteensä, että tällä tavalla, keskuspankit näiden maat yrittävät minimoida riippuvuutta talouksiensa USD: hen. Ja tehdä tämän, voit vain lisätä kultavarannot. Lisäksi monet muut maat ovat tehneet kaikkensa palauttaakseen hänen kultaa USA varasto, joka oli maannut siellä yli puolen vuosisadan ajan. Niinpä hallitukset monet maat ovat katsoneet tarpeelliseksi tallentaa omia kultaa kotona, koska pelkäävät merkittäviä mullistuksia maailmantaloudessa.

Puolestaan asiantuntija sanoi, että dollarin vahvistuminen maailmanmarkkinoilla, tämä on väliaikainen ilmiö aiheuttama tuotannosta irrotettu Yhdysvaltain kauppa sotiin joissakin maissa. On syytä huomata, että tähän mennessä, Yhdysvaltain presidentti, on yrittää suojella taloutta oman maansa, joka väistämättä johtaa merkittäviin muutoksiin pelisäännöt maailmanmarkkinoilla. Tähän liittyen, dollari hitaasti mennä kelkasta, yrittää ratkaista sisäisiä ongelmia, ja tällä kertaa, muut maat etsivät vaihtoehtoa Yhdysvaltain valuuttaan, jota ei enää käsitellä hänen entisen tarkoituksessa menettää niiden luotettavuutta.

Samalla on syytä huomata, että kiristäminen Tullipolitiikan Trump ei ole keksinnön tämä prosessi on jatkunut noin 18 vuotta. Kuitenkin sitä ennen, se toteutettiin pehmeämpää menetelmiä, ja tunne sen vaikutuksia. Trump puolestaan omistaa uusien tullioikeuksista jäykempi tavalla ja volyymit, joita ei vaan aiheuttaa huolta kumppaneiden kesken. Holmes totesi, että perustuu viimeaikaisiin tapahtumiin, voidaan päätellä, että Kiinan yuanin se ansaitsee asettua dollarin maailmanmarkkinoilla. Samaan aikaan, päätöksestä lopettaa takaisinosto obligaatioiden EU: ssa, on välttämättä pelata hyväksi kultaa, mikä lisää sen arvoa pörsseissä.

Kaikkia näitä olosuhteita epäselvästi osoittavat, että on aika vähitellen luopua Yhdysvaltain dollariin, ja vietiin kerääntyä kultavarannot, luotettavin voimavara lähitulevaisuudessa. Tietenkin tällainen tilanne johtaa välttämättä perustavanlaatuisia muutoksia maailman markkinoilla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti