Ison-Britannian yritykset voivat estää reittiä Eurooppaan

13.12.2017

Euroopan unionin virallisten viranomaisten edustajat vahvistivat pahimmat ennusteet brittiläisten lentoliikenteen harjoittajien työstä. Tällä alueella saattaa ilmetä ongelmia Britannian vetäytymisestä Euroopan unionista. Ensinnäkin vaikeuksia voi syntyä siinä tapauksessa, että lentoliikenteeseen liittyviä täydellisiä sopimuksia ei saavuteta.

Näin ollen on mahdollista, että jotkut suurimmista brittiläisistä lentoliikenteen harjoittajista menettävät mahdollisuuden lentää Euroopan unionin alueelle kevään 2019 alussa. Tämän viestin laati Euroopan komission hallintoneuvoston edustajat, jotka käsittelivät liikenteeseen ja liikkuvuuteen liittyviä kysymyksiä. Tämä ilmoitus saatiin suoraan brittien lentäjien ammattiliiton edustajien käyttöön.

Ison-Britannian lentäjien Brian Strattonin johtaja puolestaan kommentoi tilannetta ja sanoi, että jos ei ole mahdollista päästä sopimuksiin, niin on välttämätöntä unohtaa lennot Euroopan unionin maiden alueelle. Lisäksi kiinnittämällä huomiota tähän asiaan brittiläisten lentäjien keskuudessa kasvava huolenaihe kasvaa. Tästä eteenpäin on syytä huomata, että sopimuksen uuden version hyväksymishetkellä osapuolilla on hyvin rajoitettu aikaraja. Tämä uhkaa monien ammattilaisten menettää työnsä.

Samalla on tärkeää korostaa, että vaikka kysymys siitä, että lentojen tilapäinen keskeytyminen vaikuttaa monien maiden taloudellisiin etuihin, ei pelkästään Euroopan unionissa vaan myös sen ulkopuolella. Älä unohda, että Venäjän ja Suomen kuljetusmarkkinoilla on läheiset yhteydet. Niinpä tavanomaisen aikataulun rikkominen uhkaa merkittäviä taloudellisia ongelmia molemmille osapuolille. Lisäksi ensi vuonna suunnitellaan uusia suuntauksia, joiden hylkääminen voi johtaa merkittävien tulojen menetykseen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti