Ison-Britannian pankin johtaja ei näe uhkaa kryptavaluutoissa

14.04.2018

Puheessaan työhyvinvointifoorumissa Kanadassa omistettu kysymyksiä yleisen turvallisuuden, Mark Carney, johtaja Bank of England, sanoi, että vaikka huolimatta siitä, että avulla kryptovaluutta, tehnyt valtavasti laitonta maksutapahtumia, virtuaalista rahaa, itse asiassa, , eivät muodosta selkeää uhkaa maailmanlaajuisen talouden laajuudelle.

On syytä huomata, että tässä suhteessa Carney ilmaisi itsensä puheessaan G20-huippukokouksessa, joka pidettiin Argentiinassa tämän vuoden alussa. Hänen mukaansa älä odota kryptovaluutta merkittävän riskin maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän, koska ensinnäkin, tulisi harkita, melko pieniä määriä, ja samaan aikaan, täydellinen puuttuminen yhteys maailman talousjärjestelmää. Kuitenkin pankkiiri kiinnitti huomiota siihen, että on tullut aika, kun pitäisi jo nyt alkaa kehittää useita sääntelytoimenpiteitä tulevaisuudessa tämän uuden markkinasegmentin, valtion tasolla.

Hän sanoi jo tänään, että siellä on paljon työpajoja, joissa on helppo vaihtaa digitaalista rahaa dollareihin. Mutta ilman sääntelyä, tämä ala on täysin kaaos, mikä johtaa vakaviin ja usein rikkomuksiin. Erikseen on huomattava, että näiden kryptapörssien suojaaminen on melko heikko suoja, mikä on lisäriski, joka aiheutuu hakkerointivaroista ja tietoverkkohyökkäyksistä. Näin ollen ei ole mitään syitä, miksi kannattaa jatkaa nykyisen tilanteen kestämistä.

Kun otetaan huomioon kaikki nämä olosuhteet, johtaja Bank of England, ilmaisi mielipiteensä, että nyt on aika palauttaa järjestyksen tällä alalla, ja tämä on tarpeen kehittää erityisiä sääntöjä, jotka myöhemmin korjataan lainsäädännön tasolla, ja täysin noudattaa sitä. Kuitenkin pankkiiri sanoi, että tässä vaiheessa tehdä samanlainen, mutta on hyvin ongelmallista, kuitenkin siten, tietty signaali osallistujille kriptovalyutnogo markkinoilla, lähetetään ensimmäinen signaali.

Samalla Carney totesi, että ei voida kieltää, että rahoitusmarkkinoiden tämä suunta on erittäin lupaava ja sillä on kaikki mahdollisuudet ottaa arvokas paikka maailmantaloudessa. Hänen mukaansa krypto valuuttojen kautta suoritettavat tapahtumat ovat melko kätevä väline, jolla on monia etuja. Vaikka emme saa unohtaa, että tämän takana on valtava vastuu. Lisäksi siitä, että digitaaliset valuutat ovat äskettäin ottaneet paljon aktiivisempia asemia maailman rahoitusmarkkinoilla, sitä ei voida poistaa. Tämän vuoksi jo nyt on syytä ryhtyä ryhtymään sääntelytoimien toteuttamiseen lainsäädännöllisellä tasolla, kehittämällä ja ottamalla käyttöön asianmukainen terminologia.

Samalla kannattaa selkeästi määritellä markkinatoimijoille, että kriittisten valuuttojen käsittelyssä se on laillista ja mikä rikkoo artikkeleitaan. Näin ollen pankkiiri totesi, että vain tämän markkinasegmentin tiukka sääntely valtion tasolla voi tuoda järjestyksen ja estää väärinkäytöksiä ja suoria rikkomuksia. Valitettavasti hänen mukaansa tähän mennessä on huomattava määrä tällaisia tapauksia, ja vilpillinen ICO ei ole poikkeus.

Kommentit

Ei vielä kommentteja

Kirjoita kommentti